Roditeljstvo RODILA JE ČETVORKE, A JEDNA STVAR JE ŠOKIRALA LEKARE: Uradili su DNK test i shvatili da je ona čudo prirode 18:15
Odrasli NIJE SE KUPAO 60 GODINA, A DOŽIVEO 96: Spavao je po rupama koje sam iskopa, a njegovi razlozi šokiraju (FOTO) 15:15
Odrasli DNEVNO OBOLI 3 ŽENE U SRBIJI, A JEDNA UMRE: Rak jajnika zovu tihi ubica, a evo koje preglede nikako ne smete da preskočite 12:55
Odrasli NA OVE NEPRIJATNE MIRISE OBRATITE PAŽNJU: Ako vam telo miriše na kvasac, obavezno proverite ovo! 12:03
Zanimljivosti KO JE ŽENA PREDSEDNIKA KINE SI ĐINPINGA: Popularnost je stekla kao folk pevačica, pa postala prvi magistar narodne muzike - a evo kako su se upoznali 11:36
Dete UZROK ŠOKANTNE PROMENE DEČAKA OLIVERA SKRIVAN 18 MESECI: Njegovo nasilno ponašanje zbunilo i doktore 11:01
Zanimljivosti KUPILA JE KUĆU IZ SNOVA, A ONDA OTKRILA ŠTA SE KRIJE IZA VRATA NA SPRATU: Prizor koji je ugledala potpuno je šokirao (VIDEO) 10:20
Zanimljivosti PEVAČ KOGA SRBI OBOŽAVAJU SINU JE PREOTEO DEVOJKU: Žene su ga ostavljale zbog kolega, a on oženio onu koju nije smeo! 09:40
Odrasli OVO SU SIMPTOMI NAJSMRTONOSNIJEG GINEKOLOŠKOG KANCERA: Teško se primete, a ovo su faktori rizika 08:18
Odrasli IMALA SAM 24 GODINE KADA ME JE DIJAGNOZA RAKA JAJNIKA UDARILA KAO ŠAMAR: Prvi simptomi nikako nisu ukazivali na ovu bolest! 07:35
Horoskop ONI SU MAJSTORI MANIPULACIJE: Ovi horoskopski znaci su najuspešniji u tome da svaku situaciju preokrenu u svoju korist! 07:00
Zanimljivosti TEYA DORA ODUŠEVILA NASTUPOM NA EVROVIZIJI: Jedan detalj privukao ogromnu pažnju, pevačica napravila drastičnu promenu! 19:32