Roditeljstvo KAKO DA BEBA SPAVA CELU NOĆ, DA I TO JE MOGUĆE: Roditelji najčešće prave ove greške - evo šta mogu odmah da promene! (VIDEO) 13:01
Roditeljstvo PUNIH 8 GODINA SU SE BORILI ZA POTOMSTVO: Kada je otišla na ultrazvuk, lekar ju je šokirao vešću - bila je jedna u milion! (FOTO, VIDEO) 12:20
Vesti STARIJI PAR JE OSTAVIO OGROMAN BAKŠIŠ MLADOJ KONOBARICI: Kad je otišla da im zahvali, usledio je predlog zbog koga je zanemela! (VIDEO) 11:01
Horoskop PRED NAMA JE VRELA I UZBUDLJIVA JESEN: Dar neba stiže u oktobru, vrata se širom otvaraju onima koji veruju! 09:01
Odrasli OVO JE 10 SIMPTOMA KOJI UKAZUJU NA PROBLEME SA KANDIDOM U CREVIMA: Na udaru su posebno osobe sa ovim načinom ishrane! 15:01
Roditeljstvo JA SAM BABICA, NEĆETE VEROVATI ŠTA SAM VIDELA: Lista stvari koje ne treba da nosite u porodilište! 13:40
Vesti ČUDNI ZVUCI NALIK NA JECAJE ČULI SU SE ISPOD FRIŽIDERA: Radnici u prodavnici su pomerili aparat i ugledali nešto živo među kablovima! (VIDEO) 12:20
Citat dana Uvek mi je bilo teško u vezama jer sam stvarno bila nekako sama. Ali, nema žaljenja u životu, samo lekcije 12:12
Foto dana Na najnovijim fotografijama Nikol Šerzinger, koja ima 47 godina, izgleda neverovatno kao da nije ostarila ni dan iako je prošlo 20 godina od kada se proslavila sa Pusiket dol 12:01
Roditeljstvo PREDLOŽILA JE DA BUDE SUROGAT-MAJKA I RODI DETE SESTRI: Lekari su zanemeli kad su obe došle na pregled, ovome se niko nije nadao! (VIDEO) 11:01
Odrasli ŠTA SE DEŠAVA U TELU KAD PRESTANEMO DA PIJEMO JUTARNJU KAFU: Ovaj organ je prvi na "udaru", a detoksikacija traje tačno ovoliko dana! 09:40
Horoskop VENERA U LAVU DRAMATIČNO MENJA ENERGIJU: Unapređenje, veća plata ili novi posao, sad je sve moguće! 09:01