Tetka Saveta KAKO DA CVEĆE NA GROBLJU ŠTO DUŽE OSTANE SVEŽE: Izbor buketa nije samo detalj, već ima OVO značenje i simboliku 15:35
Strast PRONAŠLA JE INTIMNI SNIMAK SVOJE BAKE I ZANEMELA: Muškarci joj plaćaju hiljade dolara da ih kažnjava! 21:50
Odrasli BILA JE ZDRAVA ŽENA OD 25 GODINA KAD JE DOŽIVELA ŠLOG: Obilazila je lekare 6 meseci, niko joj nije rekao koliko su opasne pilule koje je pila! 19:45
Zanimljivosti MARIJANA MATEUS SPREMNA ZA NOĆ VEŠTICA: Muškarce začarala dekolteom, a tek da vidite šta drži u ruci! (FOTO) 19:02
Zanimljivosti NAJLEPŠA GLUMICA OBUKLA "VRELU" HALJINU: Sad je jasno zašto je zovu najvatrenijom ženom, muškarci uzdišu i ovo joj poručuju! 17:30
Zanimljivosti NEKADA OPASAN FRAJER, A DANAS NEPREPOZNATLJIV: Slavni glumac je ljubio najlepšu ženu Holivuda, a sada je skroz propao 15:11
Horoskop ARAPSKI HOROSKOP OTKRIVA: ZORA SREĆE SVIĆE U NOVEMBRU ZA 6 ZNAKOVA: Otkrivamo kome se smeši direktorska fotelja, kome more novca, a ko će pronaći ljubav života! 09:01
Odrasli NIKAD NE STAVLJAJTE NOGE NA STOČIĆ ISPRED TELEVIZORA: Ako ovo radite, odmah prestanite, niste ni svesni koliko je opasno! 06:10
Ispovesti POZVALA ME JE TRUDNICA KOJA JE IŠLA NA POROĐAJ: Tražila je mog dečka, mislim da se nikad neću oporaviti od onoga što mi je rekla! 19:50
Odrasli 3 SIMPTOMA ŠLOGA KOJI SE JAVLJAJU TAČNO 7 DANA PRE UDARA: Jedan se oseća u grudima, evo šta morate hitno uraditi u tom slučaju! 17:30
Citat dana Kada bih mogao život ponovo da proživim, pokušao bih u sledećem da napravim više grešaka. Ne bih se trudio da budem savršen, opustio bih se. 16:35