Tetka Saveta GDE VI ČUVATE BRAŠNO: Iznenađujući razlog zbog kog bi trebalo da ga držite u zamrzivaču! (VIDEO) 15:00
Kuce MALENI PAS JE TRČAO NA TERASI NA VRHU ZGRADE: Očajni vlasnici gledali su kako nestaje pred njihovim očima i pomislili su na najgore! (VIDEO) 09:40
Zanimljivosti BIO JE LEGENDA NA TEHNO ŽURKI KAO DEČAK: Pojavio se nakon dve decenije i mnogi se pitaju da li je to zaista on? (VIDEO) 12:00
Zanimljivosti OVA DEVOJKA ŽIVI U SKLADIŠTU: Kada je pokazala svoj dom, usledili su komentari kojima se niko nije nadao (VIDEO) 11:00
Brak i veze UHVATILA MUŽA U PREVARI OSAM MESECI POSLE VENČANJA: "Kad mi je rekao zašto ima ljubavnicu, bila sam apsolutno ponižena" 21:00
Roditeljstvo O OVOJ BEBI BRUJI INTERNET: Devojčica prelepih očiju izazvala brojne reakcije na mrežama, a evo i zbog čega! (VIDEO) 17:40
Ostali ljubimci OVAJ SNIMAK JE VIDELO VIŠE OD 55 MILIONA LJUDI: Ono što ovaj čovek radi zapanjilo je ljude na mrežama! (VIDEO) 10:00
Telo OVA BAKA IMA 80 GODINA I PONOSNO NOSI BIKINI: Zbog svojih snimaka postala je zvezda, svi joj poručuju da je zavodnica! (VIDEO) 15:45
Roditeljstvo SVEKAR I SVEKRVA IMALI SU NIZ ZAHTEVA OD SNAJE UOČI NJENOG POROĐAJA: Kad je otkrila šta su sve tražili nastala je bujica komentara, cela porodica se umešala (FOTO) 10:40
Brak i veze HTEO DA OBRADUJE ŽENU ZA ROĐENDAN, PA DAO 15.000 ZA TORTU: Kad je video šta je stiglo, plakao je na sav glas (VIDEO) 19:00
Brak i veze ANDREA OTVORENO IZJAVILA DA JE U POLIAMORNOJ VEZI "Imam zdravu i srećnu vezu sa suprugom i sa dečkom, niko nije ljubomoran!" (VIDEO) 20:00
Zanimljivosti VODA IM JE CURILA IZ PODRUMA KUĆE: Kada su prišli da uklone problem, otkrili su tajni prolaz (VIDEO) 17:00