Ostali ljubimci SA METLOM U RUCI JURIO JE PO CELOM STANU I VRIŠTAO: Životinja je skakala po zidu i zavesi a čovek je bio potpuno izbezumljen! (VIDEO) 09:00
Zanimljivosti KUPIO JE DAVNO IZGUBLJENI KOFER ZA 90 EVRA: Kada ga je otvorio bio je zapanjen šta je pronašao unutra! (FOTO+VIDEO) 10:00
Brak i veze "PA ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 39 GODINA?!": Lepotica odlučno brani ljubav prema bogatašu, u tome joj pomaže i majka (VIDEO) 20:00
Zanimljivosti BILA JE U VOZU MEĐU JAPANCIMA I OSTALA JE ŠOKIRANA: Tiktokerka nije mogla da veruje čemu svedoči! (VIDEO) 18:01
Brak i veze U TERETANI JOJ JE PRIŠAO MOMAK KOJI JOJ SE SVIĐA: Kad je shvatila da stoji pored nje nastao je haos, a njena reakcija je urnebesna! (VIDEO) 12:00
Brak i veze GOŠĆA JE PRISNO ZAGRLILA MLADOŽENJU PRED SVIMA: Reakcija neveste bila je neočekivana, svi su videli šta se dešava! (VIDEO) 10:00
Zanimljivosti DONEO JE BRATU TORTU ZA ROĐENDAN: Kad je slavljenik ugasio svećicu, usledio je neočekivani gest (VIDEO) 09:00
Brak i veze OSTAVILA JE DEČKA POSLE SEDAM GODINA VEZE: Zbog onoga što joj je poklonio usledila je šok reakcija, svi joj govore samo jedno (VIDEO) 19:00
Vežbanje ZGODNA PLAVUŠA JE UŠLA U TERETANU U MAJICI I PATIKAMA: Šokirani vežbači nisu mogli da skinu pogled sa nje! (VIDEO) 12:10
Roditeljstvo BEBA JE POČELA DA PUZI I ODABRALA DO KOG RODITELJA ĆE STIĆI: Reakcija njene sestre će vam istopiti srce (VIDEO) 18:01
Brak i veze "PRAVA LJUBAV JE ZA SIROMAŠNE I RUŽNE, LEPOTICE MOGU DA VOLE BILO KOGA DOK SE VOZE NJEGOVIM AVIONOM": Zbog stava bogate domaćice gore mreže! (VIDEO) 20:00
Zanimljivosti OTIŠLA JE NA PRVI SASTANAK U HALJINI ZA KOJU JE SMATRALA DA JE SAVRŠENA: "Kad sam došla kući, videla sam koliko sam se izblamirala!" (VIDEO) 19:00