Kuce NEŠTO SE POMERALO U NJENOJ PAPUČI, KADA JE PRIŠLA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA VIDI: O ovom snimku priča milion ludi, evo šta je razlog! (VIDEO) 09:08
Kuce MLADIĆ SE SRUŠIO NASRED HOTELA: Reakcija njegovog psa je sve rasplakala, evo šta je uradio (VIDEO) 14:08
Kuce DAO SAM PSU ČIPS U OBLIKU SRCA : Ni sanjao nisam da je ta grickalica koštala više od 110.000 evra! (FOTO) 08:01
Tetka Saveta LJUDI SU ZGROŽENI, A ČAK JE I MAJKA NAZIVA ŠTROKAVOM: Ova žena skoro da i ne pere posteljinu i tvrdi da ima debeo razlog za to! 14:01
Kuce OVAJ MALTEZER IMA 21.000 PRATILACA: Njegov talenat je neosporan, a niko ne bi pogodio koji je! (VIDEO) 10:01
Kuce OSTAVIO JE PSA NA ŠIŠANJU, a kad se vratio po njega vrisnuo je od šoka! Nije mogao da dođe sebi, da li je to ista životinja? (FOTO) 11:01
Kuce ODGAJALI SU GA DVE GODINE MISLEĆI DA JE LJUBIMAC, ali ubrzo je dostigao 100 kilograma i hodao je na dve noge! Niko nije smeo da mu priđe dok nije završio u kavezu! (FOTO/VIDEO) 15:01
Ostali ljubimci KUPILA SAM MINI VIJETNAMSKO PRASE: Mislila sam da će i kada odraste ostati malo, ali već posle nekoliko nedelja je usledio šok! (FOTO/VIDEO) 18:01
Kuce IZAŠLI SU U ŠETNJU SA SVOJIM NOVIM LJUBIMCEM, A LJUDI SU U ŠOKU POSMATRALI ŠTA JE U PITANJU: Da li je pas, hrčak, miš ili nešto četvrto? (VIDEO) 09:01
Ostali ljubimci DALA SAM 160 EVRA ZA ŠTENE JAPANSKOG ŠPICA, a posle nekoliko meseci sam shvatila da mi u kući uopšte ne živi pas, jedan detalj me je prestravio! (FOTO/VIDEO) 10:01