Ostali ljubimci SCENA KOJA JE ZAPANJILA LJUDE: Medved se ušunjao u kuću, a onda je naleteo na njega i brže-bolje pobegao! (VIDEO) 12:20
Kuce PAS JE SVAKOG DANA DOBIJAO POSLASTICU OD PRVE KOMŠINICE: Njegova reakcija na njenu smrt ostavila je bez reči milione (VIDEO) 11:55
Vaš karakter TEST LIČNOSTI: Odaberite psa sa slike koji vam se najviše sviđa i saznajte zbog čega ste drugačiji od drugih 17:20
Kuce MAJKA JE MISLILA DA NJEN DVOGODIŠNJI SIN MALTRETIRA PSA: A onda je shvatila šta se krije iza ove uvrnute igre (VIDEO) 14:25
Vesti MLADA JE OD MENE TRAŽILA DA OBRIJEM SVOG JAZAVIČARA ZA NJENO VENČANJE: Ne uklapa joj se u estetiku, ovako sam joj odgovorila! 19:01
Brak i veze MOJA DEVOJKA JE LJUBOMORNA NA MOG PSA: Samo čekam da me natera da biram između nje i ljubimca i to zbog jednog razloga! 17:50
Kuce ZABORAVITE USISIVAČ, OVO JE REVOLUCIONARNO OTKRIĆE ZA VLASNIKE LJUBIMACA: Ovim trikom ćete se očas posla rešiti dlaka sa tepiha i nameštaja! 11:35
Kuce NOĆNA DRAMA ZBOG PRAZNOG STOMAKA: Način na koji ovaj rotvajler budi vlasnika nasmejao je milione! (VIDEO) 19:30
Kuce KRENULA JE NA POSAO KADA JE UGLEDALA SVOG PSA KAKO ŠEPA: Primetila je da ima povređeno i oko, a onda je izgovorila jednu jedinu reč i otkrila njegovu PREVARU! (VIDEO) 20:00
Dete MOJ SIN LUKA JE UMIRAO PORED MENE DOK SAM SPAVALA: A onda je na krevet skočio naš pas i nastala je neopisiva drama! 19:45
Kuce TOKOM BOMBARDOVANJA OVAJ PAS JE PRONAĐEN ISPOD RUŠEVINA: Ono što je počeo da radi i danas zapanjuje svetske naučnike! (FOTO) 10:20
Vesti AKO OVO UGLEDATE IZNAD KUĆE, SLEDI VELIKA TRAGEDIJA: Seoska verovanja koja uteruju strah u kosti - a šta raditi kad ujutru ugledate psa?! 09:40