Citat dana Život je kao olovka, svakog dana je sve kraći. Potrudite se da nešto lepo nacrtate dok ga još ima. 12:53
Zanimljivosti POSTALI SU NERAZDVOJNI! Bred Pit i Emili Ratajkovski provode maksimalno vreme zajedno samo mesec dana nakon što su se upoznali 20:00
Zanimljivosti ŠTA SE DESILO ŠVARCENEGEROVOM SINU? Ovo je neverovatno, bio je toliko gojazan da se krio od ljudi! (FOTO) 14:01
Citat dana Nekada sam mislio da je u životu najteže kada ostaneš sam. Nije. Najteže je kada si okružen ljudima pored kojih se osećaš sam. 13:23
Zanimljivosti LEO U VRELOJ AKCIJI S NOVOM DEVOJKOM! Osvojila je čuvenog zavodnika, a njene GODINE SU SVE IZNENADILE! (FOTO) 13:00
Zanimljivosti ZA NJEGOVU SUPRUGU SVI PRIČAJU DA JE ODVRATNO DEBELA, a ova njegova poruka tera suze na oči! Pirs Brosnan pokazao kako voli pravi muškarac! 18:05
Zanimljivosti DI KAPRIO OSTAVIO DEVOJKU JER JE NAPUNILA 25! Upoznao ju je kad je imala samo 12, A EVO KOJA JE ONA U NIZU! (FOTO) 09:00
Zanimljivosti KASANDRU su žene gledale ZBOG NJEGA: Evo kako danas izgleda Ignacio (FOTO + VIDEO) 08:00
Zanimljivosti SLAVNI GLUMAC U ZAMRZIVAČU: Fanovi u neverici, a dame oduševljene što je skoro go! (VIDEO + FOTO) 07:00