Zanimljivosti POZNATI GLUMAC RAZOTKRIO POREKLO KRALJA ČARLSA: U srodstvu je s jednim od najsurovijih vladara u istoriji, Britanci u šoku! 14:00
Zanimljivosti OSVETA SE SLUŽI HLADNA: Dženifer Aniston sprema milionsku tužbu protiv Breda, to će ga potpuni slomiti! 14:02
Zanimljivosti POTRESNA FOTOGRAFIJA SVETSKOG SRCELOMCA: Šta mu se dogodilo, Majk Daglas kakvog dosad nismo videli, fanovi zapanjeni?! (FOTO) 17:01
Odrasli JEDAN SIMPTOM U OČIMA UKAZUJE NA MINI MOŽDANI UDAR! Poznati tridesetpetogodišnji glumac nedavno ga je doživeo, stanje mu je teško! 15:10
Zanimljivosti ŠOK TAJNA GLUMICE ANĐELE JOVANOVIĆ KOJU JE SKRIVALA OD JAVNOSTI! U sve je umešan i kolega Petar Benčina, evo u kakvom su zapravo odnosu! (FOTO) 13:05
Zanimljivosti JELENA TOMAŠEVIĆ KAKVU DOSAD NISMO VIDELI: Pozirala u totalno providnoj košulji i najaktuelnijim dugim čizmama! (FOTO) 16:01
Citat dana Moje ćutanje ne znači da ja ne znam šta ljudi govore iza mojih leđa. Moje ćutanje je samo znak da oni ne zaslužuju moj komentar. 13:04
Zanimljivosti RAZVODE SE DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK? Glumac napustio zajednički dom, pevačica postavila ultimatum: Ili one ili ja! 19:01
Zanimljivosti ŠOKANTNA TRANSFORMACIJA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA! Zavodnik i miljenik žena izgleda potpuno zapušteno i neuredno! (FOTO) 14:00
Zanimljivosti SKANDALOZNO IZDANJE DŽONIJA DEPA! Glumcu se faca IZDEFORMISALA, svi se pitaju šta se dešava sa njim? (FOTO) 14:03
Zanimljivosti GABRIJELA SPANIĆ TRANSFORMISANA! Šokantna promena latino lepotice koju smo obožavali, znalo se da se operisala, ali njeni novi snimci šokiraju! (FOTO/VIDEO) 13:14