Roditeljstvo PRVI PUT JE VIDELA OCA: Devojčica je podizala ručice prema ekranu i vikala "Tata, tata", njegova reakcija bila je neočekivana (VIDEO) 20:01
Kuce DEVOJČICA JE NAIŠLA NA VRATA I ZASTALA OD PRIZORA KOJI JE ZATEKLA: Posle početnog šoka usledile su suze, ovaj snimak ganuo je sve roditelje (FOTO+VIDEO) 14:00
Zanimljivosti IZVADILA JE POKLON PRED DEVOJČICOM IZ AFRKE , A ONA JE POTPUNO ZANEMELA: Ono što joj je poklonila, videla je prvi put u životu (VIDEO) 13:00
Roditeljstvo MAJKA JE DEVOJČICU NA TREN OSTAVILA SAMU, ONO ŠTO JE ZATEKLA OSTAVILO JE U ŠOKU: Nije ni slutila da bi ovako nešto moglo da se desi (VIDEO) 12:01
Roditeljstvo DOK JE DEVOJČICA PORED NJE STAJALA KAO UKOPANA, ONA JE UKRALA ŠOU: Snimak izazvao salve smeha, probajte da ostanete ozbiljni! (FOTO+VIDEO) 10:53
Roditeljstvo DEVOJČICA JE OTVORILA VRATA I OSTALA ZAPANJENA: Briznula je u plač ne verujući sopstvenim očima dok su roditelji nemo gledali! (VIDEO) 09:00
Roditeljstvo "DA NIJE BILO RODITELJA POVREDILA BI MALIŠANA": Ono što je devojčica uradila mlađem bratu izazvalo je oštru osudu na društvenim mrežama (VIDEO) 19:00
Roditeljstvo "MOJA MAMA ME VOLI SAMO KADA SAM NAŠMINKANA": Ova devojčica ima samo 9 godina, a ono na šta je roditelji teraju dovešće vas do suza (VIDEO) 09:02
Roditeljstvo ZATRUDNELA JE SA SAMO 13 GODINA: Odlučila je da rodi, a ovako danas izgleda njen život! (VIDEO) 11:09
Zanimljivosti ODVELA JE ĆERKICU U DINO PARK, A ONDA JE USLEDILA DRAMA: Žena je vrišteći trčala ka ulazu i vukla dete po podu, sve se odvilo u trenu (FOTO+VIDEO) 09:02
Roditeljstvo "JADNO DETE, IZGLEDA POVREĐENO": Ono što je ova majka uradila svojoj ćerkici izazvalo je burne reakcije javnosti, svi su se zabrinuli (VIDEO) 13:02
Zanimljivosti UKLJUČILA SE UŽIVO U PROGRAM, A ONDA JOJ JE ONA ULETELA U KADAR: Ono što je novinarka uradila vredno je svakog poštovanja, a ispod ovog video snimka komentari ne prestaju da se nižu! (VIDEO) 12:00