Roditeljstvo DEVOJČICA JE IZVELA KOREOGRAFIJU ZBOG KOJE JE "RAZAPETA" NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Svi su primetili jedan detalj, ali ona ima samo 8 godina! (VIDEO/FOTO) 16:01
Zanimljivosti DEVOJČICA OD 12 GODINA IMA VEĆI IQ OD AJNŠTAJNA I HOKINGA: Svet je upoznao novog genija koji pomera sve granice (FOTO) 14:01
Roditeljstvo SVAKI PUT KADA SAM BILA NA ULTRAZVUKU GOVORILI SU MI: To dete će zaista da ima mnogo kose, a onda sam je rodila... (VIDEO) 10:01
Roditeljstvo SVI SU GLEDALI U PRELEPO DETE SA LOKNAMA, kada je frizer uzeo makaze u ruke usledilo je saznanje koje niko nije očekivao (VIDEO) 15:30
Ostali ljubimci BILA JE KOD BAZENA, A ONDA JE IZ NJEGA NEŠTO IZRONILO! Vrisnula je od šoka, ali kada je pokušala da reaguje tek je usledio haos! (VIDEO) 10:45
Kuce NAPUŠTEN SE SMRZAVAO NA STANICI, nije mogao da hoda od ućebanog krzna, bio je izgladneo, terali su ga i udarali! A onda je usledila transformacija o kojoj svi pričaju! (VIDEO) 09:01
Zanimljivosti DOTRČALA JE DO OCA ZBUNJENO PONAVLJAJUĆI KAKO JOJ JE NEŠTO U GLAVI: Kada je čovek konačno raspetljao njen rep doživeo je šok, odjeknuli su vrisci! (VIDEO) 15:05
Roditeljstvo RADILA JE U BAŠTI A ONDA UGLEDALA STRAŠAN PRIZOR: Nije mogla da dođe sebi od šoka! (VIDEO) 11:05
Ostali ljubimci DA LI STE IKADA VIDELI OVAKVOG LJUBIMCA? "Kada mi je sleteo na ruku mislila sam da će me polomiti" (VIDEO) 18:30
Ispovesti ZBOG VEZE SA ŠONOM NAZIVAJU GA BOLESNIKOM I PEDOFILOM: Den je razapet u javnosti zbog veze sa Šonom koja izgleda kao osmogodišnjakinja! (FOTO) 11:02
Roditeljstvo OVA DEVOJČICA OPSEDNUTA JE LUTKOM KOJA IZAZIVA JEZU: Ne zna se da li su strašnije njene oči, lik ili smeh, da li biste vi ovo kupili svom detetu? (FOTO) 17:01