Strast "PET PUTA SAM SPAVAO SA UČITELJICOM SVOG SINA TOKOM JEDNE NOĆI": Nakon jednog roditeljskog sastanka strasti su se rasplamsale, a onda je ona uradila nešto što ga je izbezumilo (FOTO) 19:00
Dete GLEDANJE CRTANIH FILMOVA MOŽE DA USPORI RAZVOJ GOVORA KOD DECE: Stručnjaci upozoravaju na niz negativnih faktora (FOTO) 17:01
Strast ZBOG GLASNIH INTIMNIH ODNOSA SUSEDA OSTALA JE SAMA: Požalila se osoblju hotela a onda izbio haos sa suprugom koji je izvređao i nestao 19:00
Odrasli SIMPTOMI RAKA PLUĆA: Od ovog podmuklog karcinoma boluje i Žarko Laušević, a posebno je ugrožena jedna kategorija ljudi! 13:00
Ispovesti IMALA JE NEZAŠTIĆEN ODNOS SA PARTNEROM: Želela je da udovolji njegovim željama, a onda je saznala nešto što joj je trajno promenilo život (FOTO) 18:00
Odrasli ČETIRI BOLESTI KOJE SE MOGU OTKRITI GODINAMA PRE DIJAGNOZE: Tihi simptomi koji ukazuju na teška i neizlečiva oboljenja, posebno obratite pažnju na promene na telu 13:00
Ispovesti OSTAVILA JE SVOJU BEBU SA ROĐENOM SESTROM: Kada je došla kući nije mogla da veruje šta vidi, odmah je pozvala policiju! 08:01
Odrasli DVA DEČAKA U KANDŽAMA RETKE BOLESTI: Porodični gen koji nose gori je od najvećeg prokletstva, a kada vidite o čemu je reč zastaće vam knedla u grlu! (FOTO) 20:09
Odrasli DA LI KORISTITE TELEFON DOK SEDITE NA TOALET ŠOLJI? Lekari upozoravaju na opasnosti kojima u toj situaciji izlažemo svoje telo (FOTO) 18:01
Zanimljivosti ŽENA JE OTKRILA ZBOG ČEGA UVEK ZAKLJUČAVA VRATA STANA: Evo u kakvoj je situaciji zatekla muža i decu, potpuno je to izbezumilo (FOTO) 12:01
Ispovesti RASKINULA JE SA VERENIKOM, ALI I DALJE ŽIVE U ISTOM STANU: "Zaljubila sam se u drugog muškarca i ne znam kako to da mu saopštim" 18:00
Odrasli SVE JE POČELO SA BOLOM U KOLENU, DA BI SE ŽIVOT OVE DEVOJKE PRETVORIO U NOĆNU MORU: Mislila je da je u pitanju samo povreda, ali istina je bila potpuno drugačija! (FOTO) 13:00