Brak i veze LEPOTICA OTKRILA KAKO DA NAĐETE PARTNERA ZA BRAK: "Birala sam pogrešne muškarce, a onda sam čula jednu rečenicu koja mi je promenila život" (FOTO+VIDEO) 18:00
Strast SA SUPRUGOM NIJE IMAO ODNOSE PUNIH 15 GODINA: "Jedne večeri mi je saopštila nešto, posle čega je nikad više nisam ni takao!" 19:00
Ispovesti OSTALA JE U ORDINACIJI KOD LEKARA KAKO BI SAZNALA DA LI JOJ MUŽ IMA RAK: "Suprug nije primetio da stojim iza njega i nastavio je telefonski razgovor, ono što je rekao šokiralo me je!" 18:05
Brak i veze KAKO PREBOLETI BIVŠEG ZA SAMO 10 DANA: Provereni trikovi koji brzo leče SLOMLJENO SRCE (FOTO) 18:02
Tetka Saveta STUDENTKINJA USPEVA DA GODIŠNJE UŠTEDI I DO 2.000 EVRA: "Ništa više ne plaćam kešom, a račun sam podelila u četiri kategorije, evo i kako!" (FOTO+VIDEO) 11:01
Tetka Saveta HRANA KOJU NIKAKO NE TREBA DA JEDETE PRE INTIMNIH ODNOSA: Dovodi do nadimanja, gasova i dijareje a to sigurno ne želite u spavaćoj sobi! 19:01
Ispovesti MUDRE REČI BAKA DANKE ODJEKUJU INTERNETOM: "Žena uvek zna kad je voljena, ne gubite vreme i život na pogrešnu osobu!" 19:00
Lice VEĆINA ŽENA PRAVI ISTU GREŠKU U NEZI LICA: Stručnjak za kožu otkriva pet pravila koja će odložiti pojavu bora 17:00
Odrasli PROMENE NA ZUBIMA KOJE GOVORE O ZDRAVSTVENOM STANJU ORGANIZMA: 7 znakova koji ne moraju uvek da imaju veze sa stomatologijom, jedan čak ukazuje na ranu trudnoću! 13:02
Brak i veze MANJE PRIČAJTE, NOSITE MINIĆE I NIKAD NEMOJTE DA SE UGOJITE: Kontroverzna pravila za "udavače" iz prošlog veka važe i danas 14:01
Strast ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE POSLE PET GODINA SAZNAO ZA ŽENINU TAJNU: U žestokog svađi izgovorila je reči posle kojih je zanemela, a njemu je istina pukla pred očima 19:02
Zanimljivosti PROŠLE GODINE JE BILA ŠVORC DANAS JE MILIONERKA: Beka otkrila tajnu kako se obogatila za samo 11 meseci ali i šta joj zameraju (VIDEO) 11:00