Brak i veze DEČKO I JA JEDVA SMO DOČEKALI DA ODEMO NA ROMANTIČNO PUTOVANJE U PARIZ: A onda mi je on saopštio da će nam se u sobi priključiti i njegov drug... 22:01
Ispovesti GODINAMA JE IGNORISALA DEČKA I PONIŽAVALA GA, A ONDA JE SVE DOŠLO NA NAPLATU: Ovu devojku stigla je karma kojoj se nije nadala, KRAJNJE BIZARNO! 18:01
Strast ONA JE TIHA PATNJA SVIH MUŠKARACA A NIKO NEĆE DA BUDE SA NJOM: Atraktivna plavuša javno traži dečka, zbog ovih snimaka je svi odbijaju (VIDEO) 21:01
Brak i veze PROSLAVLJALA JE DIPLOMIRANJE NI NE SLUTEĆI ŠTA DEČKO IZA NJE RADI, kada je videla fotografije umalo nije pala u nesvest od šoka (VIDEO) 13:08
Brak i veze DEVOJKA GRCA U SUZAMA NAKON RASKIDA SA DEČKOM: Ovaj razlog za prekid veze niko nije očekivao, čak 4 miliona ljudi je pogledalo snimak(VIDEO) 17:01
Strast DEČKO JE IZBEGAVAO INTIMU SA MNOM A ONDA SAM OTKRILA NJEGOVU ZAPREPAŠĆUJUĆU TAJNU: Devojka nije mogla ni da nasluti šta joj je radio krišom, sve je snimljeno (FOTO) 21:55
Ispovesti IZAŠLA JE NA PRVI SASTANAK SA DEČKOM A ONDA JE ON NESTAO: Pre rastanka izgovorio je samo jednu rečenicu i od tada mu se gubi svaki trag (VIDEO) 21:10
Zanimljivosti PREPLIVALA JE OD BANGLADEŠA DO INDIJE DA BI DOŠLA DO SVOG VOLJENOG: A evo šta je on učinio, sudbina mlade Krišne je neizvesna! (VIDEO) 16:01
Telo OVA BAKA IMA BLIZU 100 GODINA, a tek kada je vidite u bikiniju bićete ljubomorni! (FOTO/VIDEO) 19:01
Brak i veze ZAPROSIO DEVOJKU NA VENČANJU NJENE SESTRE: Mlada se taman spremala da baci bidermajer, a usledila je scena kojoj se malo ko nadao! (VIDEO) 16:01
Lice POZNATA INFLUENSERKA OTKRILA KAKO JOJ LICE IZGLEDA BEZ FILTERA I ZAPANJILA SVET: Govore mi da nikad neće naći dečka koji bi me poljubio u ovo (FOTO) 15:01
Ispovesti PROGOVORILA STJUARDESA EMA: Napustila je posao, pa otkrila šta se dešava na letovima između članova posade i o najskrivenijim aferama! 19:01