Zanimljivosti TOM KRUZ ZBOG SEKTE NIJE DOŠAO ĆERKI NI NA MATURU: Ona prvi put uslikana sa dečkom, jedan detalj svima privukao pažnju! 09:40
Ispovesti VEROVALA JE DA JE NAŠLA SAVRŠENOG DEČKA: "Kad mi je priznao sa koliko žena je bio intiman, srušio mi se svet" 21:54
Brak i veze SUMNJALA JE DA JE DEČKO VARA, PA JE POVUKLA BIZARNI POTEZ: Ono šta je uradila sada smatra psihotičnim! (VIDEO) 10:50
Ispovesti PREVARA DEČKA JU JE TOTALNO SLOMILA: Ipak, rešila je da mu pruži drugu šansu, evo i zašto 21:00
Ispovesti "DEČKO ME VOLI, ALI ME NJEGOVA PORODICA MRZI": Ispovest buduće mlade koja i pre venčanja strahuje od razvoda 20:00
Strast ZVEZDA INDUSTRIJE ZA ODRASLE PONOVO JE NEVINA: "Tražim pravog muškarca za intimne odnose, ovo su uslovi" (FOTO + VIDEO) 21:40
Brak i veze DEVOJKA JE IZNENADILA DEČKA ZA GODIŠNJICU VEZE: Kad je otvorio poklon, nije mogao da zaustavi suze! (VIDEO) 16:01
Brak i veze UČITELJICA JE UŠLA U UČIONICU, NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Ono što se potom dogodilo neće moći da zaboravi do kraja života! (VIDEO) 12:01
Strast "ZAMOLILA SAM DEČKA DA MI OTKRIJE NAJVEĆU INTIMNU FANTAZIJU": Ovakav odgovor nije očekivala! (FOTO) 22:00
Brak i veze ZARAĐUJE MILIONE, A OD DEČKA OČEKUJE DA PLAĆA SVE TROŠKOVE: "Ako me voli, uradiće to!" (VIDEO) 19:15
Brak i veze TINA JE ZAVELA 20 GODINA MLAĐEG DEČKA: Detaljno je opisala šta joj on sve radi, usledila je burna reakcija javnosti (VIDEO) 21:57
Brak i veze UHVATILA JE DEČKA NA DELU: Zbog onoga što je potom uradio više nije bila nimalo ljuta (VIDEO) 22:00