Šminka KADA OVA DEVOJKA RASPUSTI KOSU ZA NJOM LUDE SVI MUŠKARCI: O njoj bruji svet, nikome nije jasno kako je to uopšte moguće! (VIDEO) 10:01
Zanimljivosti DA LI SE SEĆATE SUZAN BOJL KOJA JE 2009. ODUŠEVILA SVET U ŠOU "JA IMAM TALENAT"? Evo kako danas izgleda, potpuno neverovatno! (FOTO/VIDEO) 20:04
Roditeljstvo SVAKI PUT KADA SAM BILA NA ULTRAZVUKU GOVORILI SU MI: To dete će zaista da ima mnogo kose, a onda sam je rodila... (VIDEO) 10:01
Kosa OD OVOGA NAM SE SMUČI ŽIVOT! Frizerka otkrila najskrivenije tajne svoje profesije: 6 stvari koje rade naše mušterije, a zbog kojih nam nije dobro! (FOTO/VIDEO) 16:01
Zanimljivosti DOTRČALA JE DO OCA ZBUNJENO PONAVLJAJUĆI KAKO JOJ JE NEŠTO U GLAVI: Kada je čovek konačno raspetljao njen rep doživeo je šok, odjeknuli su vrisci! (VIDEO) 15:05
Ispovesti JA SAM FRIZERKA I PO KOSI PREPOZNAJEM KOJA ŽENA JE TRUDNA: Znam i kog je pola beba, evo šta vas odaje (FOTO/VIDEO) 10:45
Telo OVAKO NAM SE TELO MENJA POSLE 50. GODINE: Nos postaje veći, trepavice kraće, stopala se povećavaju a ovaj deo lica NIKADA se ne menja! 13:02
Brak i veze BIO JE OBIČAN MOMAK, ZALJUBLJEN DO UŠIJU, A ONDA GA JE ONA OSTAVILA JER JE OĆELAVIO: Odlučio je da joj se osveti, postao je muškarac o kom je sanjala! (VIDEO) 12:01
Zanimljivosti SVI GLEDAJU U ANASTASIJINE NOGE: Mlada pevačica opet privukla veliku pažnju (FOTO) 13:01
Zanimljivosti SVI SU ZBUNJENI KOLIKO GODINA IMA IRINA VUKOTIĆ: Lepa voditeljka novom fotografijom izazvala haos! (FOTO) 12:03