Roditeljstvo DOZVOLILA SINU OD 10 GODINA DA SE ISTETOVIRA! Mališan dobio trajni crtež na podlaktici dug čak 20 centimetara, a onda je usledio obrt! 13:01
Roditeljstvo DA LI SE MOŽEMO KRSTITI U VREME POSTA? Evo kakav je stav crkve o ovoj velikoj nedoumici! 08:01
Zanimljivosti TAKO SE IGRATE SA OCEM, LAŽOVČINE! Kanje Vest ponovo napao Kardašijanke, više niko ne može da ga smiri, "rat" u porodici! 08:54
Dete Medicinska sestra se onesvestila kada je videla rađanje ove bebe! U pitanju je jedan od milijardu slučajeva! (FOTO/VIDEO) 13:30
Brak i veze DOLIJAO PRELJUBNIK! Žena taksista razotkrila muškarca koji vara suprugu, PA NAVUKLA SEBI BEDU NA VRAT! 17:01
Zanimljivosti POTRESNA ISPOVEST GLUMICE O VLADIMIRU KLIČKU! Pala sam u depresiju, a on je to iskoristio, zato sam se odrekla deteta! (VIDEO) 13:01
Brak i veze OTIŠLA SAM NA PUT I MAJKU OSTAVILA S DEČKOM! Kad sam se vratila dočekale su me užasne vesti, ALI TU NIJE BIO KRAJ! (VIDEO) 20:01
Zanimljivosti ONA JE UPRAVO RODILA SEDMO DETE, a evo kako izgleda! Supruga čuvenog glumca oduševila svet! (FOTO, VIDEO) 11:01
Ispovesti DA LI SE SEĆATE LJUDSKOG KENA? Život mu se promenio iz korena, njegove nove fotografije iznenadile su javnost! (FOTO) 12:00
Roditeljstvo Ako dete više voli da gleda crtane filmove nego da bude s vama, IZGUBILI STE! Poznati dečji psiholog ima savete za sve roditelje! 10:00