Ispovesti MUŽ ME JE PREVARIO PRE DVE GODINE I SADA MI JE BIO SUMNJIV! Izašao je s našom bebom i ja sam ga pratila - a onda sam videla šta radi s tom ženom pred našim detetom! 22:45
Odrasli LEKARI SU JE PORODILI I UBRZO POTOM ZANEMELI OD ŠOKA - našli su još nešto JEZIVO u njenom telu: "Vodite je odmah u operacionu salu"! 17:01
Odrasli PROBUDILA SAM SE IZ KOME I REKLI SU MI DA SAM SE PORODILA, JA SE TOGA NE SEĆAM: Doneli su mi dete i ja sam se izbezumila 19:55
Vesti PAS JE NEPREKIDNO LAJAO U DVORIŠTU ZBOG ČUDNIH ZVUKOVA IZ ŠUPE: Žena je bila van sebe od straha - kad je skupila hrabrost i otvorila vrata dočekao ju je ZAPANJUJUĆ prizor! 17:30
Brak i veze ČETIRI GODINE SU POKUŠAVALI DA DOBIJU BEBU, A ONDA SU OTKRILI DA JE ONA JOŠ NEVINA: Doktorka se uhvatila za glavu kad je otkrila razlog 16:05
Dete DEVOJČICA ROĐENA BEZ GLASA, ima sindrom s kojim se bori manje od 50 ljudi u čitavom svetu! Roditelji su morali da donesu TEŠKU ODLUKU! 13:01
Vesti MALIŠAN JE BIO UBEĐEN DA JE SREO VRŠNJAKA I HTEO JE DA SE POIGRAJU: Umalo nije izbio skandal, dvoje ljudi je držalo ovog čoveka da ne naudi dečačiću! (VIDEO) 11:15
Vesti DOBILI SU BEBU, PA JE TATA KUPIO POLOVNU VEŠ-MAŠINU: Otvorio je vrata i umalo nije pao u nesvest kad je ugledao šta je u bubnju! 10:40
Telo TRUDNICA JE ČEKALA PUNIH 9 MESECI DA JOJ SE STOMAK POJAVI, ALI JE IZOSTAO! Šok je tek usledio na porođaju - i doktorima pale vilice zbog ono što se dogodilo! (VIDEO) 20:45
Roditeljstvo DEČAK SE GODINAMA MOLIO ZA BRATA ILI SESTRU, ALI MAJKA NIJE MOGLA DA ODRŽI TRUDNOĆU: Onda je na božićno jutro zatekao nešto ispod jelke! (FOTO) 19:05
Zanimljivosti GLUMICA JE ŠOKIRALA SVET KADA SE UDALA ZA SVOG POLUBRATA - a sada su otišli i korak dalje! Svi zanemeli zbog slika iz bolnice! (FOTO) 15:11
Roditeljstvo PORODICA JE 138 GODINA ČEKALA NA ROĐENJE OVAKVE BEBE: O njenoj posebnosti bruji svet! (VIDEO) 10:51