Dete MISLILA SAM DA SAM RODILA SASVIM OBIČNU DEVOJČICU: Šok je usledio kada je otvorila usta - i lekari su ZANEMELI! (FOTO) 10:40
Roditeljstvo 14 PUTA SU JOJ REKLI DA TREBA DA ABORTIRA - ali je izdržala trudnoću! Ono što se desilo na porođaju je PRAVO ČUDO 17:25
Roditeljstvo MUŽ SE ŠOKIRAO KADA JE VIDEO DEVOJČICU KOJU SAM RODILA: Posle 4 meseca smo uradili DNK test - naš svet se od tada raspada! (VIDEO) 16:55
Roditeljstvo DALI SU DEKI DA PRIDRŽI NOVOROĐENOG UNUKA, a onda mu rekli kako se beba zove! Ovakvu reakciju niko nije očekivao! (VIDEO) 11:20
Vesti IZAŠAO JE PO PAKET I ZALEDIO SE OD PRIZORA KOJI JE ZATEKAO ISPRED KUĆE: Dve bebe su se smrzavale, jedna se gušila u suzama, a onda je shvatio nešto JOŠ JEZIVIJE! (FOTO/VIDEO) 12:15
Roditeljstvo POLICAJAC JE DOBIO UZNEMIRUJUĆI POZIV: "Zatvorena je u kutiji, vrišti i plače", govorio je neko u slušalicu, a kada je shvatio o čemu se radi ostao je paralisan, pa počeo da plače! 18:14
Vesti NAĐENA DEVOJČICA - SMRZAVALA SE NA PODU NAPUŠTENE KUĆE: Evo ko je ona sada, majka ju je posle 15 godina prepoznala na TELEVIZIJI! 21:45
Odrasli ISTOG DANA JE SAZNALA DA JE TRUDNA I DA IMA RAK: Na svet je donela malenu devojčicu i uputila joj je reči koje KIDAJU DUŠU, a onda sklopila oči! (VIDEO) 12:35
Vesti OTAC SE UŽASNUO KADA JE UGLEDAO LICE ĆERKICE PO ROĐENJU: "Ona nikada neće imati dečka", odbrusio je, a evo ko je ona danas, da li verujete? (FOTO) 10:35
Odrasli "MOJE TELO JE HRANILO BEBU, ALI I JOŠ NEŠTO U MOM STOMAKU": Očajna žena otkrila kroz kakav je pakao prošla u trudnoći, kada su je otvorili - i hirurzi su zanemeli! 17:05
Roditeljstvo POSLE 15 MESECI "TRUDNOĆE" RODILA JE SINA: Majci ni porodica nije verovala, istina je STRAŠNIJA nego što se mislilo 21:50
Vesti PRADEDI SU PRUŽILI PRAUNUKU U NARUČJE, a onda su mu nešto saopštili! Nije mogao da zaustavi suze (VIDEO) 10:40