Brak i veze Živeli su normalnim porodičnim životom, A ONDA SU U TERETANI UPOZNALI NJU! Oboje su se zaljubili u istu ženu, nisu ni sanjali šta će se potom dogoditi! (FOTO) 15:01
Roditeljstvo NEMA VIŠE PEGLANJA I DORUČKA U KREVET, HOTEL MAMA SE ZATVARA! Fata u kratkom snimku objasnila muku roditelja sa Balkana! (VIDEO) 18:01
Zanimljivosti ISPLIVALA ISTINA O BOGATSTVU PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL! Iznenadiće vas kakva je u stvari njihova realnost! 11:01
Roditeljstvo DA LI BISTE PRIMENILI OVU METODU NA SVOJOJ BEBI? U Danskoj roditelji počeli da ostavljaju decu u kolicima na otvorenom! 16:01
Zanimljivosti ZA 20 GODINA JE BILA TRUDNA ČAK 16 PUTA, volela je ratove i imala mnogobrojne ljubavnike! Ona je bila najuticajnija ličnost 18. veka, a i danas ne prestaje da izaziva pažnju! 12:03
Brak i veze Sedeli su i uživali u večeri, A ONDA SE POJAVILA NJEGOVA ŽENA! Snimljen skandal kakav se ne pamti, ljubavnicine oči sve rekle! (VIDEO) 10:01
Zanimljivosti PRINC HARI OTKRIO DA MU TO UOPŠTE NIJE PRAVO IME! Britanski kraljević zaprepastio svet, evo kako se u stvari zove! 11:08
Ispovesti Ja sam samo običan MUŠKARAC KOJI OBOŽAVA DA NOSI SUKNJE I ŠTIKLE! To je u redu i mojoj ženi i deci, ćerka je moj najveći fan! (FOTO) 11:01
Slatkiši SLATKO ISKUŠENJE! Ovo je neodoljivi KOLAČ SA ŠLJIVAMA, nikad brža i lakša poslastica za pripremu! 06:01
Ispovesti NIJE SEKLA NOKTE 25 GODINA, DUGI SU 13 METARA I IZGLEDAJU JEZIVO! Ipak, njeni razlozi za to kidaju srce! (FOTO/VIDEO) 16:01
Ispovesti SVI MISLE DA SAM MU BABA KOJU KORISTI ZA VIZU! Amerikanka napustila sve zbog 30 GODINA MLAĐEG MUŽA, člana plemena sa kojim živi u kolibi od blata! (FOTO) 09:20
Zanimljivosti EŠTON I MILA PRIZNALI ŠTA RADE PRED DECOM i ponovo šokirali svet! Ovaj par ima veoma čudne vaspitne metode i higijenske navike! 15:01