Zanimljivosti ŠAKIRU I PIKEA UJEDINILA BOLEST: Potresne scene iz bolnice zbog kojih ćete zaplakati (VIDEO) 16:37
Roditeljstvo KAKO KOFEIN TOKOM TRUDNOĆE UTIČE NA RAZVOJ DECE: Zaboravite na omiljeni napitak do porođaja, savetuju stručnjaci! 16:01
Zanimljivosti HAJDI KLUM KAO OD MAJKE ROĐENA: Evo kako izgleda mama četvoro dece na pragu šeste decenije, aduti u prvom planu (FOTO) 18:01
Odrasli ŽALIM JEDINO ŠTO NEMAM DETE! Ministarka zdravlja Danica Grujičić otkrila koja je najveća žrtva koju je podnela zbog karijere 16:10
Roditeljstvo KAKVI SMO TO LJUDI POSTALI? Scena iz voza obšla svet, majci sa decom nisu dali da sedne! 13:44
Strast SVE JE MANJE INTIMNIH ODNOSA, PAROVI SE ODREKLI STRASTI ZBOG POSLA I MOBILNIH TELEFONA: Libido u padu, stres u porastu - alarmantni podaci su znak za uzbunu! 19:56
Zanimljivosti NISAM ŽELELA DECU I BRAK! Reči Eve Mendez odjeknule kao iz topa, ovo su njeni razlozi! (FOTO) 15:33
Roditeljstvo IMA JEDANAESTORO DECE OD OSAM OČEVA I NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI! Majka podigla buru u javnosti, svi je optužuju da rađa kako bi dobila pare od države, njen odgovor će vas šokirati! (FOTO) 14:00
Odrasli ZA OVU BOLEST NEMA LEKA! U Srbiji je ima oko 10.000 ljudi, simptomi su bolni i neprestani! 13:01
Roditeljstvo UKOLIKO JE VAŠE DETE NEMIRNO I NEPOSLUŠNO, NEMOJTE GA GRDITI, VEĆ RAZGOVARAJTE: Saveti psihologa za NEŽNO RODITELJSTVO o kojima svi pričaju! 16:01
Strast SLOMILA SAM SE kada sam videla fotografije sa letovanja mog oženjenog dečka! Govorio mi je nešto sasvim drugačije! 20:01