Citat dana Ako osuđujete druge žene zbog toga što su se pojavile, podelile, što žive svoje pravo ja, moram da vam kažem da još imate da radite na sebi. 11:42
Citat dana Meni nije potreban prijatelj koji se u svemu slaže i na sve klima glavom, jer to isto moja senka može da uradi još mnogo bolje. 21:27
Citat dana Što ste stariji, sve krhkije shvatate život. Mislim da je to dobra motivacija za radosno ustajanje iz kreveta svaki dan. 20:33
Citat dana Novac su brojevi, a brojevi nemaju kraja. Ako ti treba novac za sreću, tvoja potraga za srećom nikada neće prestati. 15:20
Citat dana Bogatstvo koje se gubi može se ponovo steći; ono što se izgubi unutar nas, to je izgubljeno zauvek. 17:35
Citat dana Znam da je to varka, ali život mi je priredio tolike trenutke surove stvarnosti da mi prija malo da sanjam. 17:21
Citat dana Ljubav je vatra, da. Ali nikad ne znate hoće li vam zagrejati srce ili zapaliti kuću. 19:26
Citat dana Ponekad me divlje, poražavajuće, teško ovlada tuga, ali kroz sve to uvek ostajem sigurna da biti živ je jedna divna stvar. 13:31