Citat dana Savršenstvo mora da u sebi sadrži neku malu manu. Jer je sve savršeno beživotno i dosadno. 15:40
Citat dana Nemam vremena za usamljenost. Kratka samovanja, kada negde otputujem bez društva, krepe moju dušu. 14:40
Citat dana Ljubav je sila najveća. I to ne samo kao osećanje već kao pokretač, inspiracija i snaga. 14:40
Citat dana Žena može voleti kao da nikada neće otići, ali može otići kao da nikad nije ni volela. 16:35
Citat dana Jednom sam čula definiciju: Sreća je zdravlje i kratko pamćenje! Volela bih da sam je izmislila, jer je veoma tačna. 15:40
Citat dana Gaga je bio skroman čovek. Stidljiv. Vrlo misaon i dubok, čak i više nego što je bio šarmantni boem 15:40
Citat dana Ako ti u pamćenju nije ostala ni najmanja ludost na koju te je navela ljubav, nikad nisi ni voleo. 14:40
Citat dana Bespomoćnost nas čini jačim, jer tad iz sebe izvlačiš sve sile da se uzdigneš i nastaviš dalje. 14:40
Citat dana Žena je sedam godina mlađa nego što tvrde njeni prijatelji i pet godina starija nego što joj daju muškarci. 14:35