Roditeljstvo OVO SU NAJBOLJE GODINE ZA TRUDNOĆU: Studija napokon otkrila kada je vreme za bebu i bezbrižniju trudnoću (FOTO) 13:00
Roditeljstvo RODITELJI SU MU SAOPŠTILI VESTI KOJE SU GA POTPUNO SLOMILE: Dečka je otkrio porodičnu tajnu i zajecao, jedna fotografija sve je promenila (VIDEO) 10:48
Zanimljivosti LJUDI SU NEMOĆNO VRIŠTALI S OBALE DOK SE PATKA S PAČIĆIMA PRIBLIŽAVALA BRANI: Jedna životinjica je skliznulo niz vodu, a potez njegove majke mnogima je naterao suze na oči! (VIDEO) 14:10
Ostali ljubimci VIDELA JE DA SE U TRAVI NEŠTO MRDA I ODLUČILA DA VIDI ŠTA JE: Kada je prišla ugledala je neobično biće, a onda je nešto sa stabla počelo da se spušta ka njoj! (VIDEO) 18:01
Roditeljstvo ANA SE PRESELILA U AMERIKU I OSTALA FRAPIRANA NAČINOM NA KOJI SE TAMO VASPITAVAJU DECA! Nikada nisam očekivala takve razlike, jedno mi je najteže da prihvatim! (VIDEO) 14:01
Roditeljstvo ZA 10 GODINA DOBILI SU DESETORO DECE: Bračni par napadaju zbog velike porodice a kada su otkrili da li su sve to planirali, podigla se bura (VIDEO) 16:01
Roditeljstvo ONA OVAKO NOSI BEBU I SVI SU ZBOG TOGA ŠOKIRANI! Tiktokrka privlačila poglede gde god se pojavila, ali da li je ovo stvarno neobično? (VIDEO) 19:01
Roditeljstvo ONI IMAJU DESETORO DECE, A OVAKO IM IZGLEDA JEDAN OBIČAN DAN: Postoji posao koji im je poseban izazov i u njemu svi učestvuju! (VIDEO) 16:01
Roditeljstvo MAJKA SAM DVOJE DECE I ŽALIM ZBOG TOGA, nedostaje mi moj život od pre! Jedna žena podelila je svoja osećanja sa svetom i izazvala salve reakcija, šta vi kažete? 17:01
Roditeljstvo MAJČINSTVO JE PREVARA, MRZIM SVE OVO: Niki je nedavno dobila bebu, a njeno priznanje izazvalo je lavinu reakcija (VIDEO) 08:10
Roditeljstvo KOGA TO OVA ŽENA DOJI? Tiktokerka se pohvalila na mrežama, ali je naišla na žestoke reakcije! (VIDEO) 14:05
Roditeljstvo BEBA JE ZAPLAKALA, a onda je majka NASRED PRODAVNICE uradila nešto što je šokiralo ljude: Svi su bežali od nje i zgražavali se ( VIDEO) 16:02