Ispovesti ZAKLJUČAM SE U KUPATILO I VRIŠTIM U PEŠKIR, DOK MOJA BEBA LUPA NA VRATA: Ne stižem ni kosu da operem, niti kuću da sredim, a onda uđe muž i kaže mi OVO! 22:05
Zanimljivosti OVAKO KILIBARDA IZGLEDA 4 MESECA POSLE POROĐAJA! Objavila fotografiju i poruku koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Ovo sam nova ja! (FOTO) 15:07
Roditeljstvo OKRENUO SAM SE NA SEKUND I NJE NIJE BILO: Izbezumljeni suprug preživeo pravu dramu u sopstvenoj kući - žena mu se samo srušila na pod pored beba! 14:20
Citat dana Biti majka ima mnogo veze sa instinktom, osećajem odgovornosti, posvećenosti, pa čak i samoopraštanjem. 23:35
Zanimljivosti "NIJE NAM SVIMA DATO DA BUDEMO MAJKE" Voditeljka progovorila o najdubljoj intimi, svesna je jednog 21:50
Roditeljstvo RODILA BEBU U 51. I IMA 15 GODINA MLAĐEG MUŽA: Ova žena ruši predrasude, a ovo joj je bilo najteže 18:30
Zanimljivosti GLUMICU RASKRINKAO BIVŠI MUŽ! Nakon razvoda otkrio istinu zašto nisu imali dece, ovo će je zaboleti 13:15
Roditeljstvo MAMA JE UBEĐIVALA BEBU DA JEDE, A DOBILA JE ŠOK ODGOVOR: Maše rukama kao da je odrasla, svima jasno šta joj smeta! 13:42
Roditeljstvo IZGLEDA KAO AVION IAKO JE BABA: "Zabranila sam unuci da me zove baka, jurim karijeru i neću odustati!" 13:02
VIP saveti "TAMARA, ŠTA NIJE U REDU SA TOBOM": Bogatašicu napali zbog onoga što je uradila ćerki (10) - ovo je već previše! 19:20
Roditeljstvo HTELA JE DA KAŽE DRUGARICI DA JE TRUDNA ALI NIJE IŠLO PO PLANU! Vrisnula je kada je čula njen odgovor! 19:03
Odrasli IMATE VIŠE OD 30 GODINA, A JOŠ NISTE RODILE DETE: To ne mora da bude loše, naprotiv ima svoje neočekivane prednosti! 09:40