Strast BEOGRAĐANIN OŽENIO NEVINU DEVOJKU SA SELA: Čekao je 4 godine prvu bračnu noć, a onda ostao u šoku onim što je usledilo! 22:25
Zanimljivosti PEVAČICA U BRAKU SA 28 GODINA STARIJIM PROŠLA PAKAO: Od obožavane žene postala sam posluga, OVAKO sam vraćana sa odmora! 19:30
Ispovesti IZLAZILA SAM SA 40 OŽENJENIH I SPASILA IM BRAK: Pokazao mi slike sa venčanja i rekao - samo ignoriši ženu u belom! 22:30
Odrasli "IGNORISALA SAM SIGNALE KOJE MI JE TELO DAVALO, A ONDA SAM SAZNALA DA IMAM RAK" Ovako je Mina Lazarević pobedila bolest 10:05
Ispovesti ZBOG OVOGA ŠTO RADIM TOKOM ODNOSA DEVOJKA HOĆE DA ME OSTAVI! Ne mogu da izdržim, ne znam šta ću 20:31
Ispovesti TATA MI JE SPAVAO SA DEČKOM: Kada sam saznala i ostavila ga, kao da je mene stigla KAZNA i ŠOK posledice 13:15
Ispovesti ŠEST GODINA ŠTEDIM PARE I KONAČNO JE DOŠAO DAN KADA BEŽIM OD MUŽA: I to zbog intimnih odnosa - ovo je PROBLEM 22:10
Zanimljivosti MARAJU KERI SESTRA ŽELELA DA PRODA, SA 12 GODINA PONUDILA JOJ NOKAT... Šok-ispovest pevačice koja je ostala bez ikoga 09:42
Roditeljstvo IGOR JURIĆ O NAJVEĆOJ ŽIVOTNOJ TRAGEDIJI: "Na samrti ću se kajati zbog OVOGA, prva pomisao na nju je griža savesti" 08:21
Ispovesti "MUŽ I JA SPAVAMO U ODVOJENIM SOBAMA" Jelena Bačić Alimpić o bračnim mukama - TO JE ZA MENE TRAUMATIČNO 22:00
Ispovesti ROĐENA SESTRA SE PRESELILA KOD MOG BIVŠEG 3 DANA POSLE NAŠEG RAZVODA: Roditelji je pravdaju, a ona mi je OVO poručila 20:23