Ispovesti "SANJALA SAM SVETU PETKU I PITALA SVEŠTENIKA ŠTA TO ZNAČI": Ispovest Jovane koja priznaje da će njegove reči pamtiti dok je živa! (FOTO) 13:00
Ispovesti SAMOHRANA MAJKA DOBILA JE 12 MILIONA NA LUTRIJI I BACILA TIKET: "Dugo sam bila bolesna nakon toga, to je bila spasonosna milost" 19:50
Roditeljstvo „PORODILA SAM SE ZA SAMO 40 SEKUNDI“: Planirala je da ide na epidural, a onda ju je iznenadio Fergusonov refleks i ubrzo je držala bebu u naručju (FOTO) 09:00
Strast GODINAMA SAM U BRAKU, ALI NIKAD NISAM DOŽIVELA ZADOVOLJSTVO U KREVETU: Ispovest udate žene podigla je buru u javnosti (FOTO) 20:01
Ispovesti UPOZNALA JE NOVU DEVOJKU SVOG SINA I ODMAH HTELA DA JE IZBACI IZ KUĆE: Devojka je izgovorila rečenicu nakon koje je prebledela (FOTO) 19:52
Strast ZVEZDA PLATFORME ZA ODRASLE OTVORILA DUŠU: "Roditelji su me se odrekli zbog sramote, a ja zarađujem milione" (FOTO) 19:45
Zanimljivosti ZVEZDA SERIJE ČUVARI PLAŽE PROGOVORILA O NEIZLEČIVOJ BOLESTI: Sve je počelo od tremora u rukama, a onda je usledila dijagnoza koja je sve promenila (FOTO) 09:10
Ispovesti ISPOVEST MLADIĆA IZ SRBIJE POSLE ODMORA NA TAJLANDU: "Budim se noću u hladnom znoju, a ne mogu da je izbacim iz glave" 19:02
Strast SA SUPRUGOM NIJE IMAO ODNOSE PUNIH 15 GODINA: "Jedne večeri mi je saopštila nešto, posle čega je nikad više nisam ni takao!" 19:00
Ispovesti OSTALA JE U ORDINACIJI KOD LEKARA KAKO BI SAZNALA DA LI JOJ MUŽ IMA RAK: "Suprug nije primetio da stojim iza njega i nastavio je telefonski razgovor, ono što je rekao šokiralo me je!" 18:05
Odrasli POTRESNA ISPOVEST POZNATE NOVINARKE O PAKLU ANOREKSIJE: "Izgubila sam menstruaciju, opala mi je kosa, a koža bila prozirna" (FOTO) 16:00
Odrasli "IMAO SAM 22 GODINE KAD SAM DOBIO SRČANI UDAR": Ovo su bili simptomi i ako ih primetite odmah zatražite lekarsku pomoć (VIDEO) 13:15