Zanimljivosti MILIONERKA NAPUSTILA VILU I SADA ŽIVI U KAMPERU: Govore mi da sam glupa, ali život mi je mnogo lepši (VIDEO) 11:20
Lice MIA I NJENA MAJKA SU OPERISALE NOS U TURSKOJ: Nije ni slutila čega sve mora da se odrekne nakon ove intervencije 10:00
Strast „MUŽ MI JE PREDLOŽIO DA IMAM INTIMNE ODNOSE SA DRUGIM MUŠKARCIMA“: Žena otkrila kako je to uticalo na njihov brak 21:00
Brak i veze IZAŠLA JE NA PRVI SASTANAK SA DEČKOM I VIDELA DA IM NEKO PRAVI DRUŠTVO: Devojka nije mogla da veruje koga je poveo sa sobom (VIDEO) 19:02
Odrasli DEVOJCI OTKRIVEN RAK ŠEST NEDELJA PRE POROĐAJA: Doktori su ova tri simptoma opake bolesti pripisali trudnoći (FOTO) 11:15
Zanimljivosti ONA IMA 20 GODINA I SVE JE U REDU DOK NE PROGOVORI: Ljudi se šokiraju kad joj čuju glas, ne mogu da veruju da takav zvuk izlazi iz njenih usta! (FOTO+VIDEO) 09:00
Ispovesti SARA JE DOŽIVELA KLINIČKU SMRT I VRATILA SE U ŽIVOT: „Ovako je bilo na drugoj strani“ (FOTO) 19:01
Strast "VERENIK JE PRISTAO DA ISPUNI MOJU FANTAZIJU A SAD ME OPTUŽUJE DA GA VARAM": Sandra je zbog intimnih maštarija na korak od otkazivanja venčanja! (FOTO) 21:00
Ispovesti MOŽE DEDA DA JOJ BUDE A POZVALA GA JE NA PIĆE: Kad je to priznala mužu, on je povukao neverovatan potez (FOTO) 19:00
Brak i veze TAMI JE ŽELELA DA OVEKOVEČI BAJKOVIT TRENUTAK: Kad je fotograf doneo slike zanemela je od zaprepašćenja i umalo zaplakala! (VIDEO) 11:00
Ispovesti OTIŠAO JE NA PRVI SASTANAK SA DEVOJKOM, ONO ŠTO JE TAMO ZATEKAO IZBEZUMILO GA JE: Pobegao je koliko ga noge nose (VIDEO) 15:58
Zanimljivosti MUŠKARAC JE PRVI PUT POSETIO KOZMETIČKI SALON: Scena koju je priredio dugo se prepričavala, evo šta je uradio usred tretmana (VIDEO) 09:00