Odrasli 90 SATI SAM GLADOVALA: Prvo upadneš u krizu, hvataju te grčevi, a onda se desi OVO - telo će vam biti zahvalno 06:40
Roditeljstvo MOJ MUŽ JE DAO OTKAZ DA BI BRINUO O DECI: Posle godinu dana desilo se ovo - i zauvek nas je promenilo 10:27
Roditeljstvo BUŠENJE UŠIJU KOD BEBA MOŽE BITI OPASNO: Doktorka objasnila zašto treba sačekati sa tim i koje posledice nosi sa sobom! 14:25
Roditeljstvo ŽIVOT U RASKOŠNOJ KUĆI SU ZAMENILI AUTOBUSOM: Par ima osmoro dece, svi žive na točkovima - ali jedno nikako nisu očekivali 09:01
Zanimljivosti LAŽNI ISCELITELJI IZVLAČE NOVAC TURISTIMA: Jedan snimak izazvao šok reakcije, evo na šta sve lakoverni pristaju (VIDEO) 10:10
Ispovesti KOLEGE SU ME IZBACILE SA POSLA ZBOG MOJIH GRUDI: Devojka je besnela, evo šta su joj tražili! 19:22
Strast MUŠKARCI PROGOVORILI ZAŠTO IH UZBUĐUJU STARIJE ŽENE: Iskustvo, samopouzdanje i nezavisnost su samo neki od razloga, pogledajte šta su još otkrili! (FOTO) 20:00
Ispovesti DOBILA JE DEČKA IZ SNOVA ZA 17 EVRA: On je idealan, ispunjava sve uslove ali i mnogo troši beterije (FOTO) 18:40
Ispovesti "MOJI PARTNERI IMAJU 60 GODINA I ZBOG NJIH ME ZOVU CRNA UDOVICA": Atraktivna lepotica tvrdi da nije sa njima zboga para već ljubavi 13:50
Zanimljivosti JAVILA SAM ŠEFU DA SAM BOLESNA, ON MI DOŠAO U SPAVAĆU SOBU: Šok ispovest radnice koja je dobila otkaz (VIDEO) 18:30
Odrasli DOKTOR JE MESEC DANA JEO ULTRA-PRERAĐENU HRANU: Višak od 6kg bio je najmanji problem, evo šta mu se desilo sa mozgom! (FOTO) 14:30
Odrasli MISLILA JE DA IMA PREHLADU, A ONDA JE SAZNALA STRAŠNU DIJAGNOZU: "Izgubila sam apetit, stalno sam osećala umor" 17:30