Kuce "KUPILA SAM ŠTENE BEŽ FRANCUSKOG BULDOGA ZA 916 EVRA": Kada joj je pas stigao u dom, zaprepastila se onim što je videla (VIDEO) 09:00
Brak i veze ZALJUBILA SE U POZNATOG GLUMCA: "Razvela sam se od muža i poslala mu blizu 10.000 evra, a onda sam saznala prljavu tajnu !" (FOTO) 18:01
Mace MAČKA, PAS, RIBICE ILI HRČAK: Kućni ljubimac voljene osobe govori o njoj više nego što možete da zamislite, evo ko su najpromiskuitetniji partneri (FOTO) 10:00
Ispovesti RASKINULA JE SA VERENIKOM, ALI I DALJE ŽIVE U ISTOM STANU: "Zaljubila sam se u drugog muškarca i ne znam kako to da mu saopštim" 18:00
Brak i veze "ZAR TVOJA LJUBAVNICA NIJE RAZOČARANA VELIČINOM TVOG POLNOG ORGANA": Ispovest nevernog muškarca izazvala je buru na internetu (FOTO) 20:01
Ispovesti ZAKAZALI SU VENČANJE A ONDA MU JE STIGLA PORUKA OD NJE: Kada je ugledala prepisku svog verenika sa drugom ženom zanemela je od šoka, ali to nije bilo sve! 19:00
Ispovesti "IMAM 52 GODINE, A ONA 30 I SADA SAM SAZNAO ZA NJENU TAJNU, SVE JE LAGALA": Ispovest ovog muža sve je naterala da se zamisle (FOTO) 18:00
Strast NE PRESTAJE DA MISLI NA VRELU AFERU: "Posle venčanja izdržao sam samo tri meseca a onda sam morao da pozovem nju!" 20:00
Ispovesti DECENIJAMA JE BILA ZAPOSTAVLJENA U BRAKU PA JE REŠILA DA UDOVOLJI SEBI: "Muž mi se smeje u lice, govori mi da sam jadnica a život mi je uništio!" 18:00
Strast VRELA NOĆ SA KOLEGINICOM PROMENILA JE SVE: Bio je siguran da je ona njegova srodna duša i bio je spreman da učini bilo šta samo da je dobije za sebe 20:00
Ispovesti GODINAMA GA JE IZJEDALA SUMNJA, ALI NIJE IMAO DOKAZA: A onda je ugledao scenu od koje je zanemeo i ceo njegov svet se srušio u trenu! 19:00
Ispovesti ZBOG PREVARE JE OSTAVILA DEČKA, ALI I DALJE MORA DA GA VIĐA: On je kažnjava iako ništa nije kriva, želi da je povredi tamo gde je najviše boli 19:00