Ispovesti IZJEDALA JE SUMNJA DA JOJ JE VERENIK NEVERAN: Vrištala je i plakala kad je saznala istinu, bio je to težak udarac! (VIDEO) 19:00
Brak i veze ISPOD BADEMANTILA KRILA JE TAJNU: Laura je pokušala da prevari muža ali je uhvaćena na delu! (VIDEO) 17:00
Odrasli KARDIOLOG REŠIO DILEMU OKO HIMALAJSKE SOLI: Da li je zaista zdrava kao što se veruje ili je sve prevara? 10:00
Ispovesti VEROVAO JE DA JE ONA ŽENA NJEGOVIH SNOVA: Jedan poziv iz inostranstva sve je promenio, ali to je tek bio početak agonije u kojoj se našao 19:02
Ispovesti FOTOGRAFISAO SAM ROĐENU SESTRU SVOJE DEVOJKE: "Skinula se u bikini i opčinila me, sada mi javlja da je trudna i ono što planira sa detetom me je šokiralo" 19:00
Ispovesti "GOVORE MI DA ME MUŽ VARA JER SAM DEBELA": Devojka je supruga upoznala putem interneta, a sada prolazi kroz dramu zbog gojaznosti (FOTO) 19:00
Ispovesti RAZMENJIVAO JE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE SA NEPOZNATOM ŽENOM: Bezopasan flert putem interneta pretvorio se krivično delo koje ga skupo košta(FOTO) 20:01
Zanimljivosti REZERVISAO JE VILU ZA ŠESTOČLANU PORODICU: Od očekivanog luksuza zatekli su samo prazan aerodrom, a evo šta su platili još 1.400 evra! (FOTO) 19:00
Ispovesti NAPUSTILA JE MUŽA ZBOG MLAĐEG LJUBAVNIKA PA SE POKAJALA: Evo zbog čega je odlučila da se vrati mužu, ovo nijedna žena ne bi priznala (FOTO) 19:00
Brak i veze BILA JE U TOKSIČNOM BRAKU I TRPELA PREVARE MUŽA: A onda se pojavio on i vratio joj osmeh na lice uprkos osudama okoline! (VIDEO) 16:00
Kuce "KUPILA SAM ŠTENE BEŽ FRANCUSKOG BULDOGA ZA 916 EVRA": Kada joj je pas stigao u dom, zaprepastila se onim što je videla (VIDEO) 09:00