Zanimljivosti OVAJ ČOVEK JE PRVI PUT VIDEO SNEG: Njegova urnebesna reakcija je nasmejala sve na mrežama, komentari se samo nižu! (VIDEO) 14:01
Zanimljivosti DINA JE ARAPSKA PRINCEZA KOJA JE LEPOTOM POKORILA SVET: Kada vidite njenog supruga bićete u neverici, ovako izgleda Sultan (FOTO) 17:00
Brak i veze "OVAKO IZGLEDA KADA SI U VEZI SA OŽENJENIM BALKANCEM:" Devojka je podelila prepisku sa svojim dečkom i napravila haos na mrežama! (VIDEO) 13:00
Brak i veze ISPOD BADEMANTILA KRILA JE TAJNU: Laura je pokušala da prevari muža ali je uhvaćena na delu! (VIDEO) 19:00
Zanimljivosti BULE GONCIĆ PROGOVORIO O RAZVODU SA SUPRUGOM: Jednu grešku svi čine zaboravljajući na važnost dogovora (FOTO) 21:02
Strast OSEĆAO SE NESREĆNO I ZAROBLJENO U BRAKU: Poseta jednom klubu sve je promenila a on je otkrio raj za muškarce poput njega 22:00
Ispovesti " MOJA ŽENA NIJE MOGLA DA ZATRUDNI, OŽENIO SAM JE JER JE VOLIM": Ljubavna priča siromašnih staraca sa pijace rasplakala je ceo svet (VIDEO) 17:02
Brak i veze DOŠAO JE SA POSLA I UGLEDAO SUPRUGU USRED AKCIJE: Svi komentarišu reakciju ovog muškarca, emocije se ne mogu kontrolisati (VIDEO) 20:01
Brak i veze ŽENIN POTEZ GA JE DOTUKAO: Muškarac je želeo da iznenadi svoju suprugu, u par minuta sve se pretvorilo u katastrofu! (VIDEO) 16:02
Roditeljstvo SUPRUGA MU SE PORODILA I REKLA KAKO MORA DA SAČEKA NA POSETU: Ovaj tata nije želeo da propusti ni tren već je uradio jednu potpunu ludost koja je rasplakala sve žene (VIDEO) 17:02
Zanimljivosti RADILA JE U SALONU NAMEŠTAJA SVOGA SUPRUGA KADA JE DOŠAO ELEKTRIČAR: "Ne samo što mi se nabacivao, već mi je ostavio ljubavnu poruku na jednom od kreveta!" (FOTO+VIDEO) 08:05
Brak i veze POGLEDAJTE ŠTA JE OVA ŽENA PITALA SUPRUGA: Prvi deo pitanja bio je uobičajen, a drugi ga je doveo do suza! (VIDEO) 16:00