Zanimljivosti ONA JE SINIŠI MIHAJLOVIĆU NAJVEĆA PODRŠKA SKORO 30 GODINA: Lepa Ariana se ne odvaja od Mihe u najtežim trenucima ( FOTO) 11:20
Zanimljivosti KO JE FATALNA HELENA SEGER KOJA JE UKROTILA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA? Otkrivamo detalje života moćne plavuše (FOTO) 15:01
Strast IMA 68 GODINA I DEVOJKU MLAĐU TRI DECENIJE: Ona je moja čarobnica u krevetu, ali ne znam da li ću moći da izdržim... (FOTO) 08:05
Zanimljivosti KO JE ŽENA NAJBOGATIJEG ČOVEKA SVETA? Ne biste verovali čime se Helen bavila pre braka sa poznatim milijarderom! (VIDEO) 22:08
Zanimljivosti OVAKO JE IZGLEDALO VENČANJE JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA: Jedan detalj izazvao je opštu reakciju svatova, niko se tome nije nadao! 21:01
Brak i veze MOLIM VAS, NEMOJTE ZVATI POLICIJU! Mlada žena šokirala svoje pratioce razlikom u godinama koju deli s verenikom! 14:50
Zanimljivosti NISAM JE POSMATRAO KAO DA JE LEPA: Vojin Ćetković otkrio kako se osećao kada je upoznao Slobodu Mićalović, ove reči odzvanjaju! 13:01
Brak i veze UDALA SAM SE ZA ČOVEKA KOGA SAM VOLELA, ALI ONDA SAM UGLEDALA NJEGOVOG SINA! Marinina priča izaziva jezu, a evo šta sada radi zbog mlađanog izabranika! (FOTO) 15:01
Zanimljivosti OTKRIVENA VEZA KRALJA ČARLSA I KAMILINOG SINA: Ove informacije bi mogle napraviti pometnju na dvoru nakon krunisanja novog britanskog vladara! 13:05
Brak i veze MOJ DEČKO IMA 71 GODINU! Mlada žena od samo 23 otkrila šokantne detalje o svojoj vezi 12:01
Brak i veze NAJKRAĆI BRAK NA SVETU TRAJAO JE SAMO TRI MINUTA, a evo šta se dogodilo! A tu je i top 5 holivudskih veza koje su pukle nedugo po zavetovanju na večnu ljubav 10:01