Zanimljivosti

DEVOJKA JE SNIMALA ZASTRAŠUJUĆI TORNADO IZ NEPOSREDNE BLIZINE: O ovim kadrovima priča ceo svet! (VIDEO)

Sa osmehom na licu, ovekovečila je apokaliptičnu scenu, pitajući se "treba li da se povuku u sklonište?"

30.04.2024 19:30

DEVOJKA JE SNIMALA ZASTRAŠUJUĆI TORNADO IZ NEPOSREDNE BLIZINE: O ovim kadrovima priča ceo svet! (VIDEO)
Printscreen/Tik Tok/tuktuklover99

Ovih dana svet su obišle fotografije i snimci prave katastrofe koja je pogodila neke delove Amerike kada je tornado protutnjao kroz nekoliko saveznih država na tom području. Ostavio je pravu pustoš zbog razorne jačine koju je imao pri kretanju. Iako je tamošnje stanovništvo naviklo na ove vremenske nepogode i danima se priprema za to, sklanjajući se u svoja skloništa ili napuštajući zemlju, svaki put je ipak to novo traumatično iskustvo za sve.

I dok su društvene mreže preplavili snimci uznemirenih stanovnika, posebno dece dok u skloništima sa svojim roditeljima traže spas dok se napolju čuju jaki udari oluje, drugi se sa smeškom snimaju i "provociraju" tornado na određenoj udaljenosti.

Printscreen/Tik Tok/tuktuklover99

Tornado je ovih dana odneo nekoliko života i napravio strašnu štetu u pojedinim delovima Amerike

Tiktokom kruži viralan snimak jedne devojke iz Omahe u Nebraski koja se, pretpostavlja se na putu do skloništa, snimala nedaleko od tornada koji je tutnjao i rušio sve pred sobom.

- Nemojte reći mami! Treba li da odemo u sklonište - čuje se ona kako govori nekome kroz smeh dok posmatra s leđa oluju kako se nazire u pozadini i izgleda apoklaiptično.

Ljudi su bili šokirani time što je ona dovela svoju bezbednost u pitanje te joj poručili da se ne šali sa takvim stvarima, zarad pregleda na društvenoj mreži.

@tuktuklover99

The closest I’ve ever been to a tornado. Eventful day in Omaha Nebraska ♬ original sound - Kelley

- Da li si bezbedna? To je tornado, ne bih se igrala sa tim!

- Da li su ovi zvuci i buka obrađeni ili su to sirene ili tornado?

- Nikada nisam video toliki tornado!

- Ta stvar je snažna! Zašto su oni napolju?

- Ti kažeš da ne govore majci a ja bih se uključila uživo da joj pokažem kako sam uzbuđen da vidim tornado haha - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako se tornado ne može predvideti mnogo ranije kao uragani, za koje su neki korisnici mreže rekli kako su uobičajeni kod njih na Floridi i toplijim krajevima tog kontinenta ali da su na to upozoreni nekoliko dana unazad.

Devojka je objasnila da je bila bezbedna i da se sklonila gde i svi ali da je želela da zabeleži okom kamere ljudima kako to najrealnije izgleda. Mnogi su poručili devojci da je taj osećaj i pogled na tornado nestvaran. sa druge strane u kadru se pojavio auto koji deluje kao da se parkira što je neke nasmejalo to što ga ne dotiče jer se ponaša nonšalantno u ovoj zastrašujućoj situaciji.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)