Zanimljivosti

NAPRAVIO JE KUĆICU NA DRVETU, DANAS OD NJE ZARAĐUJE HILJADE EVRA: Sada je napustio posao i broji novac koji mu samo pristiže (FOTO+VIDEO)

Piter Bahu živi svoj san i odlično od toga prihoduje.

17.03.2024 19:20

NAPRAVIO JE KUĆICU NA DRVETU, DANAS OD NJE ZARAĐUJE HILJADE EVRA: Sada je napustio posao i broji novac koji mu samo pristiže (FOTO+VIDEO)
The Sun/printscreen/airbnb

Mnogi su kao deca sanjali o sopstvenoj kućici na drvetu, a odrasli i dan danas sanjaju kako bi bilo kada bi imali kuću na drvetu koja bi im mogla doneti i zaradu ukoliko bi je posedovali. Piter Bahu je podelio svoju priču o tome kako je pre 24 godine sagradio kuću na drvetu na svojoj imovini i sada zarađuje toliko novca od njenog iznajmljivanja da je napustio i posao.

Piter je otkrio da je njegova ljubav prema kućama na drvetu počela još kao dete. Kada se kao odrastao preselio u Atlantu, primetio je prelepu parcelu zemlje pored kuće koju je kupio.

Njen vlasnik prvobitno nije želeo da proda tu parcelu, ali na kraju je pristao i Piter je smatrao da bi to bilo savršeno mesto za izgradnju kuće na drvetu. 

- Rekao sam sebi: “Znaš šta, postoji način da se tamo stigne i to je da izgradim tu kuću na drvetu" - rekao je Peter, a piše San.

Piter je zamislio kako će izgledati ova neobična nekretnina, ali je odlučio da to ne bi bilo privlačno za kasnije iznajmljivanje. Umesto toga, odlučio se za izgradnju tri sobe povezane u jednu celinu, sa prelepim antikvitetima i nameštajem od recikliranih materijala. Kuća ima ventilator za tople dane i odličnu grejalicu za hladne večeri, ali nema klima uređaj ili grejanje.

 

@sanctuarytreehouseresort 🌲🏡 Ever wondered who would be adventurous enough to transform 40 acres into the world’s first interactive treehouse resort? Yep that’s us!🎉 We would like to shout out to everyone who joined us for an unforgettable stay in the Smokies this year at Sanctuary Treehouse Resort! 🌄 Here’s to creating more magical moments in the year to come! 🥂✨ #treehousedreams #treehousevacation #sanctuarytreehouseresort #dream #dreamvacation #smokymountains #magical #magicalmoments #cheers #entrepreneur #worldsfirst #interactivedesign ♬ original sound - Sanctuary Treehouse Resort

Iako je prvobitno sumnjao da li bi neko želeo da boravi u kući na drvetu kada poseti Atlantu, njegova ideja postala je izuzetno popularna. Hiljade ljudi je posetilo ovu luksuznu kuću nalik na onu iz bajke o Petru Panu, opremljenu svetlećim lampicama, visećom mrežom za ljuljanje i panoramskim pogledom. Kuća je dobila status "omiljena među gostima" i brojne recenzije u vidu maksimalnih pet zvezdica. Piter je iznajmljuje za 350 evra po noćenju.

@sanctuarytreehouseresort 🌲 Embrace the extraordinary! 🏞️ Sanctuary Treehouse Resort: Where ordinary becomes extraordinary. 🥾Explore our treetop playground and experience the hype in the Smoky Mountains. ❄️Winter rates-$199/night-January & February. Ready to book? 🌟PM us or comment on this post for a unique offer just for you from us! 😉 🌲Reserve your treehouse for your next escape to nature. 🌿 www.treehouseresort.com 423-TREE-FUN #smokymountainsnationalpark #wintergetaway #treehouselife #uniquehotels #vacationbucketlist #sanctuarytreehouseresort #destination #traveler #luxuryresort #fyp #trendingviralvideo #trending ♬ original sound - Sanctuary Treehouse Resort

Piter je uspeo da napusti svoj posao i zarađuje dovoljno novca od iznajmljivanja da pokrije svoju hipoteku. 

- Biti deo nečega poput kuće na drvetu koja ima karakter, ličnost, ljubaznost i prijateljski duh, čini ljude srećnim. To je neverovatno -  rekao je Peter, a iznajmljivanje jedne večeri u njegovoj kući na dvetu kao iz bajke košta 350 evra.

@sanctuarytreehouseresort Indulge in luxury and seclusion in the heart of the Smoky Mountains. ✨ Ready to take a trip to paradise? Book on our website at sanctuarytreehouseresort.com #treehouseresort #pegionforgetn #tennesseevacation #tennesse #easttennessee #fyp #smokymountainvacation #smokymountainstennessee #greatsmokymountains #gatlenburgtennessee #knoxvilletennessee #seviervilletennessee ♬ Paradise - Bazzi

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)