Mace

MAČKA JE BESPOMOĆNO LEŽALA NA KROVU I UPLAŠILA VLASNICU: Delovala je beživotno i kruto, ali onda se desio preokret koji morate da vidite! (VIDEO)

Ispružila je širom i ruke i noge ka sunčevim zracima i ponašala se kao da nema nikog oko nje.

03.05.2024 09:40

MAČKA JE BESPOMOĆNO LEŽALA NA KROVU I UPLAŠILA VLASNICU: Delovala je beživotno i kruto, ali onda se desio preokret koji morate da vidite! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/pubity

Prvi jači zraci sunca obradovali su sve nas, a kako vreme postaje sve toplije, očekivano je da će većina nas pohrliti ka plažama i sunčati se. Lepu i preplanulu boju žele mnogi od nas, pa shodno tome borave na suncu satima, kako bi je dobili. Naravno, za mnoge je sunčanje zapravo relaksacija i opuštanje, a kako se čini u tome znaju jednako kao i ljudi da uživaju i životinje

Pixabay.com

Prvim zracima sunca raduju se svi pa i životinje

U to se uverila vlasnica jedne mačke, koja je po čitavom svom dvorištu tražila ljubimca shvativši da ga nema, da bi je nakon izvesnog vremena ugledala kako se sunča na krovu. Žena se smejala primetivši kako se mačka prepustila sunčevim zracima i sunčanju, ne registrujući nikoga oko sebe. Ležala je na leđima sa široko otvorenim šapama zatvorenih očiju.

Želeći da se uveri da je ona dobro, vlasnica je viknula "Semi"  nakon čega ju je životinja na trenutak pogledala, a onda nastavila da leži i drema kao da ništa nije čula. Vlasnici je ovo bilo beskrajno zabavno što je ovekovečila snimkom koji se proširio društvenim mrežama. Stranica Pubity ga je objavila na svom Tiktok nalogu, a on je privukao veliku pažnju i sakupio skoro 800.000 sviđanja. Ljude je nasmejala energija ove mačke koja kako su rekli "gleda svoj posla " i "uživa u svom životu", dok su se neki zabrinuli za nju.

 

@pubity I was kinda worried at first 😱🤣 #Pubity #RoadTo15M ♬ original sound - Pubity

 

- Zar metal nije ugrejan?

- Sunča se i gleda svoja posla

- Mačke jednostavno znaju kako da žive svoj život.

- Mačka na vrućem limenom krovu.

- Ova mačka živi život o kojem ja sanjam.

- Ta mačka je bez ikakvih briga - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da je scena predivna i da se mačka oseća komfornom tu gde živi. Osim toga, neki korisnici mreže su vlasnici poručili kako joj pored ovakvog ljubimca sigurno ne manjka zabave. Drugi su je savetovali da sledi uputstva svoje mačke i da se i ona prepusti opuštanju poput nje. 

Neki od korisnika mreže su otkrili na koji način uživaju njihovi ljubimci pa su podelili smešna iskustva sa njima. Jedna tiktokerka je rekla kako njena mačka voli da zauzme sličan položaj kao i ova, uživajući na sofi u dnevnoj sobi.

Ovo nije usamljeni slučaj ljubimaca koje su vlasnici zatekli u najneočekivanijem izdanju, jer često na Tiktoku možemo videti kako ljubimci pronalaze način da se opuste i za to im nije potrebna pomoć vlasnika.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)