Sex

LANU SU NATERALI DA SNIMA INTIMNE SCENE SA MUŠKARCIMA ZA NOVAC: " Bila sam naivna, nisam znala da ću to morati da radim"

Ispovest zvezde filmova za odrasle podigla je veliku prašinu.

09.05.2024 21:00

LANU SU NATERALI DA SNIMA INTIMNE SCENE SA MUŠKARCIMA ZA NOVAC: " Bila sam naivna, nisam znala da ću to morati da radim"
instagram.com/lanaroades

Lana Roads je postala deo industrije za odrasle kao tinejdžerka i radila je kao zvezda filmova za odrasle osam meseci pre nego što je napustila tu karijeru. Kako sama navodi, razlog za napuštanje ove industrije bili su neprijatni prizori koje je bila primorana da snimi.

Emotivno opterećenje

Iako je prošlo nekoliko godina od njenog odlaska iz sveta erotske industrije, Lana i dalje nosi teret industrije na svojim plećima. Tokom 2022. godine, otvoreno je govorila o svom iskustvu, ističući ponižavajuće scene koje je morala da snimi i priznajući da je bila naivna kada je izabrala ovu karijeru. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades)

 

Prinuđena saradnja

Lana je izjavila da je svojim agentima jasno stavila do znanja da želi da snima samo sa ženama, ali su je nagovarali da prihvati i scene sa muškarcima kako bi dobila ugovor. Takođe, tvrdi da su je njeni menadžeri gurali u sve ekstremnije uloge kako bi zaradili više novca, ne vodeći računa o njenim željama i udobnosti.

Prisila i ekstremni zahtevi

Lana je istakla da je njen rad postajao sve ekstremniji kako je postajala popularnija, a menadžeri su je gurali da prihvati uloge koje su prevazilazile granice njenog udobnog zone. Iako nikada nije snimala protiv svoje volje, priznaje da nije imala osećaj da može da odbije određene uloge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades)

 

Uznemirujuća iskustva kolega

Podelivši neke od priča koje je čula od kolega, Lana je istakla da su njeni prijatelji doživeli ekstremna fizička i psihička iskušenja na setu, uključujući i situacije u kojima su bili izloženi ozbiljnim povredama. Ova svedočanstva bacaju svetlo na mračnu stranu industrije za odrasle i ukazuju na ozbiljne probleme sa kojima se suočavaju akteri ove industrije.

-Ovo će zvučati veoma naivno, ali kada sam prvi put ušla u svet industrije za odrasle, nisam znala da ću morati da imam se*s. Nisam to registrovala ili obradila u svojoj glavi. Nisam mislila o stvarima koje ću morati da uradim da bih bila po*no zvezda -rekla je Lana.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)