Horoskop

OVAKO HOROSKOPSKI ZNACI PLANIRAJU DA PROVEDU DAN ZALJUBLJENIH: Ovnovi su avanturistički nastrojeni, dok Rakovi spremaju romantične poklone

Zvezde su za svaki znak Zodijaka uveliko skovale planove za 14. februar.

11.02.2024 09:00

OVAKO HOROSKOPSKI ZNACI PLANIRAJU DA PROVEDU DAN ZALJUBLJENIH: Ovnovi su avanturistički nastrojeni, dok Rakovi spremaju romantične poklone
shutterstock.com

Bliži se Dan zaljubljenih, a zvezde imaju planove za svaki znak Zodijaka. Udobno se smestite i obratite pažnju kako da baš na taj dan iznenadite svog partnera u zavisnosti od njegovog horoskopskog znaka.

Shutterstock

Budite spremni za Dan zaljubljenih

Ovan

Pripadnici ovog znaka vole avanturu i akciju, pa Dan zaljubljenih provode na nekom uzbudljivom mestu. Možete ih videti na planinarenju, vožnji biciklom ili nekoj drugoj fizički zahtevnoj aktivnosti. Ovnovi su poznati po svojoj strastvenosti, pa će veče završiti sa partnerom u strastvenom zagrljaju.

Bik

Bikovi su hedonisti, pa će Dan zaljubljenih provesti uživajući u hrani i piću. Verovatno će rezervisati sto u omiljenom restoranu ili pripremiti romantičnu večeru kod kuće. Takođe, mogu se odlučiti da provedu Dan zaljubljenih u prirodi, okruženi lepotom i mirisima cveća.

Blizanci

Za Blizance, Dan zaljubljenih je prilika da pokažu svoju kreativnost. Mogu organizovati iznenađenje za partnera, kao što je romantična šetnja gradom, poseta muzeju ili pozorištu. Takođe, mogu se odlučiti da provedu veče kod kuće uz dobru knjigu ili zanimljiv film.

Rak

Rakovi su veoma emotivni i brižni, pa će se potruditi da Dan zaljubljenih bude poseban za njihovog partnera. Mogu organizovati romantičnu večeru kod kuće, uz sveće i omiljenu muziku. Takođe, mogu iznenaditi partnera nekim poklonom koji ima emotivnu vrednost.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje, pa će se potruditi da Dan zaljubljenih bude spektakularan. Možete ih videti na nekom glamuroznom događaju, poput večere u luksuznom restoranu ili gala večeri. Takođe, Lavovi vole poklone, pa će obradovati partnera nečim skupocenim i raskošnim.

Devica

Device vole da planiraju i organizuju, pa će Dan zaljubljenih provesti pažljivo smišljajući svaki detalj. Mogu organizovati romantičnu šetnju gradom, posetu nekom kulturnom događaju ili večeru u ekskluzivnom restoranu. Takođe, mogu se odlučiti da provedu veče kod kuće, uz pažljivo pripremljen jelovnik i atmosferu.

shutterstock.com

Svaki znak biće originalan na svoj način

Vaga

Vage su romantične i vole lepotu, pa će Dan zaljubljenih provesti u lepom okruženju. Možda će se odlučiti za romantičnu večeru u restoranu sa velelepim pogledom, posetu umetničkoj galeriji ili odlazak na koncert. Takođe, mogu organizovati romantičnu večeru kod kuće, uz cveće i mirisne sveće.

Škorpija

Škorpije su strastvene i intenzivne, pa će Dan zaljubljenih provesti u dubokim i intimnim razgovorima sa partnerom. Takođe, mogu se odlučiti da provedu veče u nekom tajnom i skrivenom kutku grada, daleko od očiju javnosti. Romantična večera uz sveće takođe može biti deo njihovog plana.

Strelac

Strelčevi su avanturističkog duha, pa će Dan zaljubljenih provesti u nekom neobičnom i uzbudljivom okruženju. Možda će se odlučiti za avanturistički vikend, putovanje u nepoznati grad ili neku drugu avanturu. Takođe, mogu organizovati romantičnu večeru na otvorenom, uz vatru i zvezdano nebo.

shutterstock.com

Planovi za praznik ljubavi

 

Jarac

Jarčevi su praktični, ali istovremeno romantični, pa će se potruditi da Dan zaljubljenih bude poseban za njih i njihovog partnera. Možda će se odlučiti za romantičnu večeru u nekom tradicionalnom restoranu, posetu koncertu klasične muzike ili veče provedeno uz knjigu i razgovor.

Vodolija

Vodolije vole nekonvencionalne ideje, pa će Dan zaljubljenih provesti na neobičan način. Možda će se odlučiti za avanturistički izlet, posetu nekom interesantnom događaju ili veče provedeno uz društvene igre i smeh. Takođe, mogu se odlučiti da provedu veče kod kuće, uz eksperimentisanje u kuhinji i gledanje neobičnog filma.

Ribe

Ribe su emotivne i romantične, pa će se potruditi da Dan zaljubljenih bude ispunjen ljubavlju i pažnjom. Možda će organizovati romantičnu šetnju pored reke ili jezera, posetu spa centru ili veče provedeno uz meditaciju i tišinu. Takođe, mogu se odlučiti za romantičnu večeru kod kuće, uz sveće i opuštajuću muziku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)