Alternativna medicina

AKO STE BOLESNI OVO ĆE VAM POMOĆI: Prespavajte sa ovim povrćem u ČARAPAMA!

Luk u čarapama je izgleda magično rešenje za sve zdravstvene probleme, a evo i kako utiče na vaš organizam

27.10.2021 16:16

AKO STE BOLESNI OVO ĆE VAM POMOĆI: Prespavajte sa ovim povrćem u ČARAPAMA!
Pixabay.com

Bapski lekovi veliki su deo naše svakodnevnice. Često se trudimo da izbegavamo čekanje u redovima kod lekara pa se okrećemo predlozima naših baka. Mnogi od nas čuli su za lečenje pilićemo supicom ili rakijom namazanom po nogama, ali da li ste čuli za crni luk u čarapama?

Naime, ako preko noći obujete čarape sa crnim lukom, rešićete veliki broj zdravstvenih problema. Naime, fosforna kiselina u luku ulazi u krvotok i pomaže da se pročisti krv, a efikasno ubija bakterije u organizmnu.  Luk, takođe, pomaže da se izbace toksini iz organizma, a to radi provlačenjem hemikalija kroz noge. 

Pixabay.com

Iseckajte luk sa na kolutiće i stavite u čarape

 

Ako se odvažite da probate, još neke, malo ekstremije ideje, uzmite i stavite luk u grudnjak, pomoći će vam da očuvate zdravlje srca, te će sprečiti bilo kakva srčana oboljenja.

Luk, koji važi za biljku sa neprijatnim mirisom, pomoći će vam i da se rešite neprijatnog mirisa koji se širi oko vaših stopala. Luk pomaže i u ublažavanju bolova sinusa, vrata i rešava infekcije uha.

Čini se da luk rešava sve probleme, sa kojima se srusrećete kroz život, zato, iako na prvi pogled deluje kao ludo, probajte ovaj lek i ostavite utiske i komentaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)