Zanimljivosti

Sa pet godina nas je zaprepastio izgledom, a pogledajte šta mu se sad desilo! NAJMLAĐI BODIBILDER SE TRANSFORMISAO! (FOTO)

Tristan Li je pre pete godine počeo naporno da trenira, a u jednom trenutku je svoj organizam čak doveo u ozbiljnu opasnost.

30.08.2022 19:00

Sa pet godina nas je zaprepastio izgledom, a pogledajte šta mu se sad desilo! NAJMLAĐI BODIBILDER SE TRANSFORMISAO! (FOTO)
Printscreen/Youtube/Tristyn Lee

Mnogi su čuli za dečaka Tristana Lija koji je sa nepunih pet godina počeo da se bavi bodibildingom i koji je bukvalno preko noći transformisao svoje telo tako da nije odavao utisak da se radi o maloletnoj osobi. Zbog svoje građe i isklesanih mišića postao je internet senzacija. Njegova fitnes rutina podrazumeva dizanje tegova i po nekoliko stotina puta, a uprkos tome što izgleda poput stene, on tvrdi da želi da postane još jači.

Li je atipičan predstavnik svojih godina i sada je napunio 20 godina. Oni koji su imali priliku da ga vide kada je imao pet godina, sada su još više fascinirani njegovim postignućem. Ipak, uprkos tome, on tvrdi da se neće zaustaviti. Njegova težnja je, kako tvrdi, da se profesionalno bavi bodibildiingom i da dodatno transformiše telo, priznavši, međutim, da je u jednom tgrenutku prešao granice, što mu je uništilo žvot.

Mladi bodibilder je u jednom videu ispričao da je procenat masti u svom telu sveo na svega 4 odsto i da je taj trend držao dve godine. Unosio je 1.800 kalorija u 24 sata, trenirao dvaput dnevno i šetao, pravivši 20. 000 koraka. Međutim, ispostavilo se da to bilo potpuno nezdravo za njega.

On je iznoseći svoju priču u videu, otkrio kako je ranije jeo 3.000 kalorija dnevno, trenirao fudbal i dizao tegove. Međutim u jednom trenutku je odlučio da promeni rutinu i da smanji hranu kako bi nivo masti u telu sveo na pet odsto.                       

To ga je dosta opterećivalo jer je svaki put kada je izlazio sa društvom analizirao meni i šta je u jelu od hranljivih sastojaka. Opsesija hranom i njenim sastavom postajala je sve veća i veća.

- Ne bih sebi dozvolio da izađem i pojedem nešto s prijateljemima jer nisam znao koliko kalorija ima u hrani - otkrio je mladi bodibilder.

Tristan se sada okrenuo redovnoj ishrani i čini se da je sve krupniji. Skoro je objavio sliku pored mesa na dasci, uz opis : "20. Grupne aktivnosti za rođendan: jedite odreske, dižite tegove... Bez kolača".

Mnogi njegovi pratioci bili su oduševljeni njegovim novim izgledom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)