Vaš karakter

DA LI OVDE VIDITE DRVO, LICE ILI PTICU? To sve govori o vama!

Da li ste slobodnog duha ili se u društvu ne otvarate lako? Da li vas zanima tuđe mišljenje ili ste potpuno samostalni? Rešite ovaj jednostavan test i otkrijte.

27.08.2022 21:00

DA LI OVDE VIDITE DRVO, LICE ILI PTICU? To sve govori o vama!
printscreen/pinterest

Testovi ličnosti su prava razbibriga za mnoge, ali i sjajan način da mnogi od nas saznaju nešto novo o sebisebi. Iako mnogi zanemaruju njihovu "moć", oni zaista daju dosta informacija o nama i govore o ljudskoj podsvesti. Da biste okrili nešto o sebi, pažljivo pogledajte ovu fotografiju i zapamtite šta ste prvo na njoj uočili - drvo, lik ili pticu u prirodi.  

Drvo                  

Ako ste na slici prvo ugledali drvo, vi ste intelektualni tip i volite da učite i nadograđujete se. Volite mistične stvari i sve što ima veze sa natprirodnim pojavama. U društvu vas smatraju mudrom osobom, a ne krijete svoja interesovanja prema psihologiji i psihološkim teorijama. Pravični ste i težite ka istini. Osim toga, ne dotiču vas puno mišljenja okoline i to kako vas drugi vide.

printscreen/pinterest

Optička iluzija koja je izazvala veliku pažnju na internetu

Lice

Oni koji su na optičkoj iluziji prvo ugledali lice, žele da drugima serviraju savršenu sliku o sebi. Veoma im je važno kako će izgledati u očima drugih i potpuno je nebitno da li se radi o spoljašnjoj ili unutrašnjoj slici, često to može imati kontraefekat jer se svaki pokušaj pretvaranja primeti i ne deluje privlačno.

Ptice i priroda

Vi niste konvencionalni tip i karakteriše vas slobodni duh kojim se vodite. Na kraju uvek radite onako kako ste vi zacrtali, ne tražeći potvrdu okoline. Doživljavate svet onakav kakav jeste i ne težite da se uklopite po svaku cenu u neko društvo. Istraživačkog i radoznalog ste duha, pa volite da putujete i otkrivate nove stvari. Iskustvo cenite više od naučenog iz teorije.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)