Vaš karakter

KAKVI STE KADA STE U VEZI, MOŽDA JE PROBLEM U VAMA : Optička iluzija daje odgovor! (FOTO)

Sve zavisi od toga šta prvo uočite, ptice ili lik žene.

09.05.2024 09:40

KAKVI STE KADA STE U VEZI, MOŽDA JE PROBLEM U VAMA : Optička iluzija daje odgovor! (FOTO)
TikTok-Mia Yilin

Nova optička iluzija koja je nedavno postala popularna tvrdi da može otkriti kakvi ste u vezi, samo na osnovu toga šta prvo primetite na slici. Kreatoka sadržaja Mia Jilin tvrdi da ono što prvo ugledate može pružiti uvid u vaše ponašanje kada su u pitanju ljubavne veze.

Slika prikazuje jato belih golubova koji lete preko plavog neba, ali neki ljudi umesto toga prvo primete obrise ženskog lica. Ova optička iluzija izazvala je dosta pažnje na društvenim mrežama, a mnogi su se zabavljali analizirajući šta njihov izbor otkriva o njihovoj ličnosti. Ova optička iluzija pokrenula je diskusiju o tome kako naš mozak percipira i obrađuje informacije, te koliko naš izbor može otkriti o našoj unutrašnjoj prirodi.

TikTok-Mia Yilin

Da li vidite lice žene ili ptice?

Ptice

Prema tvrdnjama Mie Jilin, Tiktokerke koja se bavi analizom optičkih iluzija, ako ste prvo primetili ptice, to može ukazivati da se "borite sa dugoročnim obavezama".

- Vi prosto žudite za uzbuđenjem. Uz to predvidljivost vam je dosadna. Takođe, skloni ste preteranom razmišljanju, što može izazvati nepotreban stres u vašem životu - objašnjava Mia, a o tome piše i 7news.com.

Lice žene

S druge strane, ako ste prvo primetili ženino lice, prema Miji, to može ukazivati na to da ste saosećajni prema svima.

- Vi ste veoma empatična osoba, brzo uviđate emocije drugih i ova osobina vam omogućava duboko povezivanje sa ljudima. Međutim, kao osoba sklonija upijanju negativne energije od drugih, možete biti izloženi većem stresu - ističe Tiktokerka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)