Vaš karakter

ČESTO SANJATE DA STE SE OBOGATILI? Evo šta to znači!

Dok spavamo naša podsvest ne prestaje da radi i analizira stvari koje prolazimo u budnom stanju.

12.05.2023 19:01

ČESTO SANJATE DA STE SE OBOGATILI? Evo šta to znači!
shutterstock.com

Snovi ponekad predskazuju događaje, ponekad rasvetljavaju skrivene želje, žudnje, probleme, traume, dileme, a ponekad opravdavaju vaše poteze.

Neretko kroz snove procesuiramo misli koje su nam se danima motale po glavi i pomoću njih dolazimo do odgovora na pitanja koja su nas mučila. Gotovo da je svako od nas, barem jednom, na javi poželeo da postane bogat, reši materijalnu situaciju i finansijski se obezbedi. U tome nema ničeg lošeg dokle god u tim težnjama nikoga ne ugrožavamo. Međutim, šta znači kada nam se te misli javljaju i u snovima?

Kada sanjate da ste bogataš, to implicira da izbegavate rizik. Uvek ćete igrati na sigurno i sebi nećete dozvoliti da se opustite i uradite nešto nepredviđeno. Većinu stvari ćete isplanirati do najsitnijih detalja jer ne volite iznenađenja, čak ni ona dobra. Biće vam teško kada se dogodi nešto što nikako niste mogli da predvidite. Osetićete se izgubljeno i trebaće vam dosta vremena da se vratite u normalu.

Foto: Shutterstock

Šta znači kada sanjamo da smo se obogatili?

Postati bogat u snu

Ako u snu postajete bogati, to upozorava na svađu. Verovatno će sukob nastati oko nasledstva koje treba da se podeli. Svaki član porodice će tražiti veći deo i niko neće biti spreman da se žrtvuje zarad mira u kući. Svi će samo isticati svoje zasluge i razloge zašto je baš njima potrebno više od drugih. To će ostaviti trajne posledice na vaše odnose i vremenom ćete se udaljiti i sve manje komunicirati.

shutterstock.com

Mnogi ljudi sanjaju da u snu gube velike količine novca

Gubiti bogatstvo u snu

Sanjati da gubite bogatstvo znači da ćete zanemariti pravog prijatelja. Nećete umeti da procenite koliko vam je važna podrška i razumevanje koje vam on pruža. Bićete usredsređeni na nevažne stvari i nećete voditi računa o njegovim osećanjima. Vremenom ćete se otuđiti i kada više ne budete imali kome da se obratite za savet i pomoć, shvatićete koliku ste grešku napravili. Tumačenje zavisi od konteksta u kome se san odvija, kao i od osećaja koji ga prate. Najčešće tokom takvih snova možete osećati sreću, radost, zadovoljstvo, ponos, ali i sujetu, zavist, ljubomoru i bes.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)