Vaš karakter

Za koliko sekundi možete da pronađete ribu na dnu okeana? Ovaj test nije nimalo lak, A MNOGO GOVORI O VAMA!

Mozgalica koja otrkiva koliko jaku moć zapažanja imate osvojila je ceo internet.

06.10.2022 10:01

Za koliko sekundi možete da pronađete ribu na dnu okeana? Ovaj test nije nimalo lak, A MNOGO GOVORI O VAMA!
facebook-Gergely Dudás - Dudolf

Mozglalice i igre iluzija uvek su intersantne i ljudi na internetu obožavaju da pomoću njih treniraju sopstvenu svest, ali i provere neke svoje druge sposobnosti, poput čula vida, moći opažanja, fotografskog pamćenja i slično. Mnogi vole da ih rešavaju, a sagledavanje komentara i rešenja prava je razonoda za sve. 

Georgeli Dudolf je mađarski crtač stripova koji ima veliki broj pratilaca na Fejsbuku. On upravo na toj društvenoj mreži redovno postavlja svoje crteže kojima razonodi ljude širom sveta, a samo jedna u nizi njegovih iluzija sa slikom podvodnog sveta potpuno je zaludela internet korisnike.

Na njegovom crtežu vidi se bogati morski svet gde su samo neki od stanovnika rakovi, meduze, hobotnice, morske zvezde, ali i školjke i korali. 

- Možete li da pronađete ribu na dnu okeana - upitao je svoje pratioce mađarski crtač uz fotografiju svoje najnovije slike. 

Na prvi pogled na njoj sve deluje pomalo haotično i potrebno je nekoliko sekundi pre nego što se bitno razdvoji od nebitnog. Zapravo, sve je nacrtano na sličan način, pa ribica koja se kreće po morskom dnu može lako promakne čak i onima s "najoštrijim" okom.

Ukoliko ste se i pitali gde je ribica, ona je na gornjem desnom delu crteža, direkno iza velikog koralnog grebena i maslinasto-zelene je boje. To rešenje ide u prilog tome da je Dudolf zapravo pomalo i zbunio svoje pratioce. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)