Odrasli KADA SAM ISKRENULA STOPALO, SVI SU MISLILI DA SAM PIJANA: A onda su mi u bolnici dali još 2 godine života! 09:40
Odrasli IMAO JE UŽASNE GLAVOBOLJE I PRIČAO NEPOVEZANO: Ali lekari su mu rekli da samo umišlja i vratili ga kući - istina je bila jeziva! (FOTO) 20:30
Odrasli PREŽIVEO SAM PET TUMORA, A JEDAN SAM OTKRIO NA NAJČUDNIJI NAČIN - jele su mi se dve vrste povrća koje nikada nisam voleo! To je bio glavni znak upozorenja! 13:46
Odrasli TATA, POMOZI MI, NE MOGU DA NAĐEM SVOJE REČI, STRAŠNA PORUKA TINEJDŽERA UNIŠTILA NJEGOVE RODITELJE: A onda je usledila jeziva dijagnoza 15:00
Odrasli PREŽIVEO JE RAK PROSTATE, ONDA SU POČELI NAPADI BESA I USLEDILA NOVA STRAŠNA DIJAGNOZA: Tu nije kraj agonije, čudo je da je živ 19:30
Odrasli MISLILI SU DA IMA RAK MOZGA, ALI KADA SU DOBILI REZULTATE SLEDILI SU SE: Porodica se okupila, bolnicom su odjekivali bolni krici, a onda su ga isključili s aparata... 11:20
Odrasli OVAKAV BELEG NA NOKTU SIGURAN JE ZNAK RAKA: Žena nije ni sanjala da je teško bolesna, simptom se pojavio tik pred porođaj, a onda je usledilo NAJGORE! (FOTO) 18:36
Odrasli OVAKVU GLAVOBOLJU NIKAD NE TREBA DA IGNORIŠTE: Pogotovo ako se javi u TAČNO određeno vreme! (VIDEO) 15:40
Odrasli UDOVICA JE GLEDALA SLIKE SA SVOG VENČANJA: Nije ni slutila šta će na njima ugledati posle toliko vremena - SLOMILA SE OD BOLA! (FOTO) 19:45
Odrasli OVO JE PRVI ZNAK TUMORA NA MOZGU - žena je otišla na pregled kod očnog i zanemele su i ona i doktorka! A onda je snimak otkrio UŽAS u glavi! 10:40
Odrasli RAZLIKA IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI, SIGNALI DA JE GLAVOBOLJA PRVI ZNAK RAKA MOZGA: Ovo su najvažniji znaci da nešto nije u redu 15:20
Odrasli NIJE MOGLA DA GOVORI OD BOLOVA, DOKTORI SU KRIVILI MIGRENU, A ONDA SE PROBUDILA SLEPA: Tada je otkriveno od čega boluje, svi zanemeli! 07:40