Odrasli NIJE OSETILA NIJEDAN SIMPTOM RAKA, A ONDA JE SAZNALA DA IMA JOŠ 3 NEDELJE ŽIVOTA! Otišla je kod doktora zbog bola u nozi, a evo gde joj je rastao KANCER! 16:50
Odrasli DEVOJKA (19) JEDNO JUTRO POGLEDALA U OGLEDALO I VRISNULA OD ŠOKA - ono što joj se desilo sa zenicom je ravno užasu! A onda su je i lekari zaprepastili! 12:20
Odrasli BILA JE ZDRAVA KAO DREN, NIJE IMALA NIJEDAN SIMPTOM, A ONDA JE DOBILA STRAŠNU GLAVOBOLJU: Lekari su bili zapanjeni kad su videli šta joj se dogodilo! 14:50
Odrasli 9 SIMPTOMA KOJE NE BISTE POVEZALI SA TUMOROM NA MOZGU - a znak su da vam je potreban HITAN pregled: Ne čekajte da stanje postane gore! 18:01
Roditeljstvo UMRLA JOJ JE ĆERKA KADA JE IMALA SAMO 13 GODINA - otad je sanjala isti san i mislila da ludi! A onda je u 57. godini otišla na ultrazvuk i doktor je video ČUDO! (VIDEO) 16:30
Odrasli KADA SAM ISKRENULA STOPALO, SVI SU MISLILI DA SAM PIJANA: A onda su mi u bolnici dali još 2 godine života! 09:40
Odrasli IMAO JE UŽASNE GLAVOBOLJE I PRIČAO NEPOVEZANO: Ali lekari su mu rekli da samo umišlja i vratili ga kući - istina je bila jeziva! (FOTO) 20:30
Odrasli PREŽIVEO SAM PET TUMORA, A JEDAN SAM OTKRIO NA NAJČUDNIJI NAČIN - jele su mi se dve vrste povrća koje nikada nisam voleo! To je bio glavni znak upozorenja! 13:46
Odrasli TATA, POMOZI MI, NE MOGU DA NAĐEM SVOJE REČI, STRAŠNA PORUKA TINEJDŽERA UNIŠTILA NJEGOVE RODITELJE: A onda je usledila jeziva dijagnoza 15:00
Odrasli PREŽIVEO JE RAK PROSTATE, ONDA SU POČELI NAPADI BESA I USLEDILA NOVA STRAŠNA DIJAGNOZA: Tu nije kraj agonije, čudo je da je živ 19:30
Odrasli MISLILI SU DA IMA RAK MOZGA, ALI KADA SU DOBILI REZULTATE SLEDILI SU SE: Porodica se okupila, bolnicom su odjekivali bolni krici, a onda su ga isključili s aparata... 11:20
Odrasli OVAKAV BELEG NA NOKTU SIGURAN JE ZNAK RAKA: Žena nije ni sanjala da je teško bolesna, simptom se pojavio tik pred porođaj, a onda je usledilo NAJGORE! (FOTO) 18:36