Brak i veze PRE VENČANJA SAM SE GUŠIO U SUZAMA I OPROSTIO JOJ PRELJUBU, ALI NAŠ BRAK JE BIO GOTOV POSLE 3 DANA: Uradila je NEZAMISLIVU stvar 23:15
Ispovesti RAZVEO SE POSLE TRI DANA - žena je uradila nešto neoprostivo! Slomljeni muškarac podelio šok ispovest - sve mu je radila pred očima 09:40
Vesti ĆERKA MU JE POGINULA U UDESU, A NJENE ORGANE JE DOBILO OSMORO LJUDI: Dijana je samo jedna od njih, a na svojoj svadbi imala je jedan zahtev, cela sala je plakala! (VIDEO) 07:30
Ispovesti REKLA SAM SESTRINOM VERENIKU OGROMNU TAJNU I UNIŠTILA IM VENČANJE! Ne znam šta sam im ja sada kriva?! 21:55
Brak i veze USRED CRKVENOG VENČANJA MUŽ JE NEŠTO PRIZNAO ŽENI: Šokirana mlada nije mogla da dođe sebi - pa zar da joj to uradi na dan svadbe?! 11:35
Brak i veze NA SNIMKU MUŠKARAC (35) ŽENI SE DEVETOGODIŠNJOM DEVOJČICOM: Morbidan video obišao svet, a onda se oglasio i mladoženja (VIDEO) 11:27
Roditeljstvo OTAC JOJ JE PREMINUO PRE 20 GODINA: A onda joj je na dan venčanja stiglo šokantno pismo - pozlilo joj je zbog onoga što je u njemu pisalo! (VIDEO) 17:30
Brak i veze HAOS NA SVADBI! SVEKRVA JE NASRED PODIJUMA UZELA MAKAZE, PA URADILA NEŠTO NEČUVENO: Svatovi je gledali u čudu, a mladina reakcija je šokantna! (VIDEO) 14:36
VIP saveti DONALD TRAMP SE OBRATIO MELANIJI: Svi bruje o fotografiji koju je objavio, mreže se usijale od komentara, mnogi je nisu prepoznali! (FOTO) 12:43
Zanimljivosti RASKOL U PORODICI BEKAM! DEJVID IMA 500 MILIONA, A NI DINAR NE DA NAJSTARIJEM SINU: Na površinu isplivale 3 skandalozne stvari - Bruklin je jednom od njih oca ujeo za srce! (VIDEO) 20:01
Ispovesti NA DAN VENČANJA MUŽ MI JE PROMRLJAO DVE REČI I SLOMIO MI SRCE! Sve se odigralo samo 60 sekundi nakon što su izgovorili sudbonosno "da", čak je i matičar zanemeo! 23:10
Odrasli UDOVICA JE GLEDALA SLIKE SA SVOG VENČANJA: Nije ni slutila šta će na njima ugledati posle toliko vremena - SLOMILA SE OD BOLA! (FOTO) 19:45