Ispovesti IZBACIO SAM MAJKU SA SVOG VENČANJA: Pao mi je mrak na oči kad sam video s kim je došla, nikad joj neću oprostiti tu sramotu! 19:30
Vesti POMAHNITALA SVEKRVA MI JE NA MOJOJ SVADBI ZALEPILA TORTU U LICE, A ONDA ME JE I PONIZILA PRED SVIMA: Reakcija mog muža je bila neverovatna! (VIDEO) 19:00
Brak i veze NISI VALJDA TO URADIO, MUČENIČE, USRED SVOG VENČANJA SUPRUGU NAZVAO IMENOM BIVŠE DEVOJKE: Reakcija mlade će vas oboriti s nogu! (VIDEO) 20:08
Vesti PREVIŠE SI DEBELA I RUŽNA ZA MOG BRATA, ZAOVA IZ PAKLA IZVREĐALA BUDUĆU SNAJU: Svi zanemeli kada su videli šta je mladoženja uradio! 17:00
Vesti EVO KAKO SU SE MLADENCI ZAHVALILIL SVOJIM OČEVIMA KOJI SU PLATILI VENČANJE: Dva miliona ljudi zanemelo, a posle 3 sekunde je počelo vrištanje (VIDEO) 19:00
Vesti VRIŠTALA JE NASRED VENČANJA: Mlada izgubila kontrolu zbog rođake - gosti su gledali scenu koju nikada neće izbaciti iz glave! 08:30
Vesti NEVESTI NIJE BILO DOBRO, KAKO BISTE VI REAGOVALI DA VAM SE MAJKA OVAKVA POJAVI NA VAŠOJ SVADBI: 6 miliona ljudi se uhvatilo za glavu (VIDEO) 19:30
Vesti ŠTA ZNAČI KADA SANJATE SVOJE VENČANJE I ŠTA OTKRIVAJU SNOVI O TUĐOJ SVADBI: Boje su najvažnije, a OVO su loši znakovi! 20:00
Vesti MLADA DOŽIVELA POMRAČENJE, HTELA DA BIJE ROĐAKU: Muž, tetka i ujak su je držali, a sve zbog OVOGA – slika izazvala haos (FOTO) 19:30
Vesti PUKLA BRUKA, MLADA HTELA DA OTKAŽE SVADBU SAT PRE VENČANJA, A ONDA JE SNIMATELJ URADIO NEVEROVATNU STVAR: Dva miliona ljudi gledalo kako je spasao sve! (VIDEO) 20:40
Vesti ZABORAVLJENA KRALJICA BAŠTE, CVETA DO PRVIH MRAZEVA, KORISTILA SE ZA BIDERMAJERE: Njena lepota je zaslepljujuća, raste u svim bojama osim JEDNE 16:20
Brak i veze PRODAVALI SU KARTE ZA SOPSTVENO VENČANJE: Nazivali su ih pohlepnim, tek sad otkrivena prava istina! (FOTO) 21:01