Kuce

OSTAVILI PITBULA SA OPERISANOM MAČKOM: Ponašanje "krvoločnog" psa sigurno niste očekivali (VIDEO)

Kad vidite nekog velikog opasnog psa, mislite da je potencijalna pretnja svakome, naročito malim i nezaštićenim životinjama. Ali nije baš tako. Ovi psi mogu da pruže veću ljubav nego bilo ko i da budu itekako bržni prema onima kojima je to potrebno

03.04.2022 16:01

OSTAVILI PITBULA SA OPERISANOM MAČKOM: Ponašanje "krvoločnog" psa sigurno niste očekivali (VIDEO)
shutterstock.com

Vrlo često ćete čuti rečenicu "slažu se ko pas i mačka", aludirajući na neterpeljivost i neprijateljstvo kakvo vlada samo između ove dve životinje. Međutim ne mora da znači da je to uvek slučaj. Neki psi i mace umeju itekako da se lepo slažu naročito ako dele kući zajednički prostor i ako su prosto navikli da žive zajedno.

Ovakvi primeri mogu da stvore neraskidive veze i da postanu najbolji prijatelji. Pit Bul se smatra jednim od opasnijih pasa i da li biste mogli da zamislite da on brine recimo o nekoj maci? E takav pas zaista postoji. Pas po imenu Luna brine o svojoj  prijateljici maci Snou koja je imala operaciju. Tik Tok video je podelila njihova vlasnica, verovatno i ona iznenađena ovim gestom psa koji leži pored mačke i pazi na nju.

 

 

U snimku vlasnica objašnjava kako su psa držali dalje od mace jer su se plašili da bi mogao da joj poliže rez od operacije i povredi ranu, ali nakon što su ih spojili desilo se potpuno suprotno.

Ovo je jedan od najslađih videa, način na koji pas drži mačku i umiruje je topi srce. Kreatorka ovog videa je dala sjajan opis cele ove situacije „neka svako ima nekoga ko ga voli kao što Luna voli Snou“. Ispod video snimka, ređali su se komentari oduševljenih pratilaca koji koji su komentarisali kako mama ima najbolju medicinsku sestru na svetu i kako su njih dvoje srodne duše.

Kolika može biti ljubav životinje pogotovo prema drugoj životinji, naročito u situaciji kada je potrebna briga i podrška pokazuje ovaj pas i zabeleženi snimak.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)