Sex

OVO MORATE PROBATI: Zahuktajte strasti na ova tri načina!

Ako vam je veza ili brak u krizi, ovo su načini na koji ćete odnos sa partnerom vratiti na pravi put.

19.12.2021 14:32

OVO MORATE PROBATI: Zahuktajte strasti na ova tri načina!
pexels.com

Svaka veza ili brak pre ili kasnije zapadnu u krizu, a razlog za to nekada leži u krevetu. Srećna republika će vam pomoći da odnos sa partnerom dobije stari sjaj i da se strasti ponovo razbuktaju.

Brzinski seks

Hrana je spremna, sto postavljen, a gosti samo što nisu došli... Naravno, možete da dodate jo neke sitne detalje dok zvanice ne stignu, ali postoji i bolji način da iskoristite to vreme -  a to je brzinsko vođenje ljubavi! Ionako ćete se kasnije počastiti većom količinom kalorija, a seks je odlično rešenje da unapred potrošite dobar deo istih, a onda se kasnije se opustite i uživate u druženju sa gostima.

Tajni seks

Došli su vam prijatelji ili članovi porodice, gleda se neka emisija ili film, a vama su se pogledi sreli i momentalno ste pomislili na jedno – želite istog časa da vodite ljubav. Uzbuženje raste samim tim što znate da morate da se sakrijete u neku drugu sobu ili toalet i da budete tihi, ali to vas ne sprečava u nameri da se prepustite strastima.

Za noge parove ovo je možda i preveliki zalogaj, ali uvek se nađu avanturisti i one koje „puca“ adrenalin, pa jedva čekaju ovakav izazov, piše miss7.

Seks po dogovoru

Ako vam je teško da se uskladite sa partnerom zbog velikog broja obaveza koje ovoje imate, za vas je dogovorni seks savršena opcija. Partneru pošaljite poruku sa mestom i tačnim vremenom, a onda ga sačekajte u nekom seksi donjem vešu, opustite se i prepustite se akciji.

Ako vam se dopadne, možete da počnete ovakav način intimnog odnosa da primenjujete redovno. To će vama i vašem partneru pružiti emocionalnu sigurnost, smatraju psiholozi.

Komentari (0)