Korisni saveti

REŠAVAMO MISTERIJU: Evo kako da žena uvek doživi vrhunac

Sve žene treba da uživaju u vreloj akciji, a vrhunac ne sme da bude misaona imenice, evo kako da zauvek uživate!

04.11.2021 11:43

REŠAVAMO MISTERIJU: Evo kako da žena uvek doživi vrhunac
pexels.com

Uživanje u seksu koje je krunisano orgazmom svakako je jedno od najlepših fizičkih osećaja koje možete da priuštite sebi, međutim nije tajna da žene znatno ređe dolaze do orgazma nego muškarci, zato smo se potrudili da vam otkrijemo tajnu uz pomoć koje ćete, bez izuzetka, doživeti ovo fantastično iskustvo.

Zašto žene ređe doživljavaju orgazam?

Poznato je da skoro dve trećine žena ne doživljavaju orgazam svaki put kada imaju seks, međutim, takođe se zna i da to ne utiče na njihovo zadovoljstvo seksualnim životom. Razlog za toga je pogrešna percepcija ženskog tela koja se prenosi kroz medije, a o kojoj se ne govori niti uči dovoljno. Naime, kroz filmove za odrasle stiče se utisak da žene doživljavaju vrhunac samo penetracijom, dok se u realnosti u ženskom klitorisu nalazi najveći broj nervnih završetaka čija stimulacija dovodi do orgazma. 

 

 

Pogrešna percepcija ženskog tela, zajedno sa stigmom, koja i dalje vlada kada je u pitanju ženska seksualnost, dovode do toga da mnoge žene i ne znaju šta treba da rade da bi dostigle vrhunac, a mali broj koji i zna, plaši se slike koju će ostaviti na muškarca ako kaže da joj je potrebna stimulacija da bi došla do orgazma

Kako doživeti orgazam?

Pre svega potrebno je da budete svesne sebe i svog tela. Znate li šta vam prija? Da li ste ikada legle same sa sobom i priuštile sebi trenutak da pokušate da shvatite u čemu uživate? Ako je odgovor na oba pitanja da, onda ste na dobrom putu da uživate u vrhuncu svaki put, ali ako je odgovor ne, trebalo bi da probate i da uživate u svom telu. Tek kada zavolite svoje telo i vaš partner će moći da ga voli na pravi način. Ne smete se stideti da kažete šta vam prija, to nije sramota, već sloboda i ako vaš partner to ne razume, možda nije pravi čovek za vas.

 

 

Kada se jednom odlučite na ovaj potez, koji u početku može izgledati malo drastično, možete probati neke od sledećih stvari. Možete staviti njegovu ruku na svoj klitoris i tražiti mu da vas blago mazi dok vi uživate u stimulaciji. Preuzmite data inicijativu i tražite mu da uđe u vas dok vi nastavljate sebe da mazite i tako ćete doživeti vrhunsko iskustvu, probajte i da uz pomoć svoja dva prsta, koja ćete staviti oko vagine, raširite ulaz, iznenadićete se koliko će vam prijati, a vrhunac je zagarantovan.

Uživajte u svom telu i dopustite vašem partneru da uživa u pokledu, sigurno će mu prijati da zna koliko je dobar ljubavnik. 

Komentari (0)