Sex

MUŠKARCI IDU KOD NJE NA FRIZURU A TO NIJE JEDINO ŠTO DOBIJU: Svi su šokirani time šta ova devojka radi mušterijama, nije za one sa slabim srcem (VIDEO)

Kara Vera postala je zvezda društvenih mreža nakon što su njeni snimci postali viralni zbog jedinstvenih usluga koje pruža mušterijama.

25.02.2023 08:10

MUŠKARCI IDU KOD NJE NA FRIZURU A TO NIJE JEDINO ŠTO DOBIJU: Svi su šokirani time šta ova devojka radi mušterijama, nije za one sa slabim srcem (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/karasfades

Nakon što je otkrila veliku ljubav prema profesiji frizera i berberina, ova dvadesetšestogodišnjakinja se preselila iz Čika u Kaliforniji u Las Vegas. Grad greha se pokazao kao njeno idealno i savršeno mesto pod suncem  gde pravi najbolje frizure svojim mušterijama. Međutim, to nije ono zbog čega Karin mušterije vole da dođu u njen salon. Ono po čemu je ova devojka drugačija od ostalih, je to što ona nosi poseban donji veš i sedi u krilima svojih klijenata dok ih sređuje.

Početna cena stilizovanja frizure i brade joj je 120 evra a ona se povećava ukoliko njene mušterije traže dodatnu uslugu poput skidanja odeće i masaže. 

Printscreen/Tiktok/karasfades

Frizerka pored redovnih usluga mušterije opušta sedeći im u krilu

Kara je model na Onlifansu a da može imati unosan posao shvatila je jednom prilikom kada se snimala dok  je sedela svom prijatelju u krilu i kada je snimak eksplodirao na društvenim mrežama. Muškarci su manično počeli da traže te usluge.  

- Odlučila sam da počnem da nosim donji veš i da im sedim u krilu. Muškarci kod mene u salonu zaista uživaju.- kaže seksi fizerka.

Vrlo iznenđujuća činjenica koju je otkrila ova dvojka je da partnerke momaka koji dolaze kod nje nisu ljubomorne i da su one često te koje prave rezervacije.

 

 

- Nikada nisam imala slučaj da se žene ljute. Često su one bile te koje rezervišu za momke a nekada su me pitale i da dođem na venčanje. -dodaje Kara.

Korisnici društvenih mreža bili su šokirani ovom metodom koju je frizerka uvela na spisak usluga, a koja se mnogim muškarcima dopala.

- Muškarcima ne treba šišanje.-

- Kako da vas pronađem?-

- Definitivno treba da se obrijem-

- Ovo mi treba za rođendan -

- Definitivno iskustvo koje treba doživeti od seksi žene kao što si ti - komentarisali su korisnici mreže

Devojka izgleda vrlo atraktivno i na svom Instagram profilu rado deli iskustva druženje sa svojim mušterijama. Ona pored stilizovanja frizura i brade, depilira muškarce i radi masaže i to u vrlo izazovnom izdanju i luksuznom donjem vešu. Frizerku na Instagram platformi prati preko 110 hiljada pratilaca.

Njen profil je potpuno javan i mušterije ne sakrivaju svoj identitet. Kako su navele neke od onih koje su posetile devojku uživale su u njenom društvu i uslugma koje je radila zbog čega su zadovoljne izašle iz njenog salon svaki put.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)