Sex

MUŠKARCI, OVO ŽENE ZAISTA ŽELE U KREVETU! Razbijamo tabue, jedna stvar će vas potpuno zaprepastiti!

Mnoga istraživanja bavila su se ovom temom i pokazala da partneri često greše kada su u pitanju uverenja o tome šta ona druga strana u stvari želi kada je u pitanju intima.

20.12.2022 22:31

MUŠKARCI, OVO ŽENE ZAISTA ŽELE U KREVETU! Razbijamo tabue, jedna stvar će vas potpuno zaprepastiti!
Foto: Shutterstock

Iako će teško to priznati, muškarci i žene imaju različit pogled na seks i to šta svako od njih želi ili ne želi. I dok su muškarci daleko "slobodniji" u fantazijama, za žene se često kaže da su im važne emocije. Međutim, i jedni i drugi, kada je u pitanju seks, traže posebno uzbuđenje i imaju različite afrodizijake.

Šta žene žele?

Budite otvoreni

Žene se teško upuštaju u krevetu sa nekim sa kim nisu emotivno povezane. Mnoge su u istraživanju naglasile kako im je važno da momci sa kojima izlaze budu otvoreni da bi se seksualno izrazile sa njima. Većina žena želi da se oseća bezbedno i da ima emocionalnu vezu s partnerom kako bi mu verovala i upustila se u avanturu između posteljine. Međutim, ako želite da vam se neko otvori, to znači da i vi treba da uradite isto. Komunikacija je ključ za odličan seks, napominju stručnjaci, bilo da je veza kraća ili duža.

Bitan je kvalitet

U jednoj anketi žena je otkrila kako je bila sa muškarcem koji je želeo seks sedam sati uzastopno, te da još ima ožiljke od toga. Često se pretvarala kako i ona uživa, a onda shvatila da je to začarani krug. Statistika govori da žene ne vole seks koji traje satima. S druge strane, muškarci se često seksualno "edukuju" putem pornografskih sadržaja, što je opet pogrešno jer prikazuje iskrivljenu sliku toga da je dobar seks samo onaj koji dugo traje. 

Foto: Shutterstock

Kvalitetan seks je za žene bitniji od veličine polnog organa i toga kako muškarac izgleda u krevetu

U 75 odsto slučajeva žene neće postići orgazam samim snošajem, zato je predigra veoma važna. Stručnjaci napominju da je važno da ona traje 10 do 15 minuta i da uključuje maženje, dodirivanje, korišćenje seksualnih igračaka. 

Dobar miris

Kod većine žena miris muškarca igra važnu ulogu. Neke su se izjasnile da im je čak važniji od njegovog izgleda. Istraživanjem je dokazano da losion posle brijanja jedan od glavnih faktora kada je izbor partnera u pitanju. Pored higijene, koja je osnovna, dobar miris je nešto čemu žene ne mogu da odole, što je za pripadnike jačeg pola možda pomalo i zaprepašćujuće. 

pexels.com

Istraživanja pokazuju da žene biraju partnera na osnovu mirisa

Polako i nežno

Muškarci često znaju da zapitkuju žene "da li si blizu?" i slično, što stvara pritisak i dodatni stres. To im daje malu šansu da dožive orgazam .I žene vole predigru, kao i muškarci, i žele da budu opuštene u krevetu.

Veličina nije bitna

Muškarci su većinom opterećeni time da žene žele veliki "paket" pa se upoređuju i analiziraju, te sebi često stvaraju komplekse. Fokusirajte se na ono što vas čini dobrim partnerom u krevetu, a ne na veličinu polnog organa. Ako ste zabrinuti zbog veličine, postoje poze koje vam daju potpunu kontrolu nad dubinom i brznom prodiranja poput obrnute kaubojke. 

A šta muškarci žele?

Jačanje samopouzdanja

Iako žene misle da su komplimenti rezervisani samo za njih i da muškarcima nije potrebna "stimulacija" te vrste, to nije istina. Mnogi muškarci su priznali da bi voleli češće da čuju od žene neki kompliment i smatraju to veoma privlačnim. Kada vaš partner zgleda dobro, recite mu to, kada je dobar u krevetu, takođe. U suprotnom, muškarac će se osećati manje privlačnim i može pažnju zatražiti drugde, smatraju stručnjaci. 

Upaljena svetla

Muškarci ne obraćaju pažnju na detalje, dovoljno je da vas vide razgolićene, a ne umotane u jorgane i ćebad. Međutim, neka istraživanja pokazuju da se pojedine žene osećaju depresivno zbog svog izgleda.  Zbog toga one pribegavaju seksu sa ugašenim svetlima ili pokrivene. Vežbanjem možete poboljšati i vaš fizčki izgled, ali i mentalno zdravlje, te ojačati samopouzdanje i libido.

Pustite muškarca da vas zadovolji

Muškarce najviše uzbuđuje to kada vide da ugađaju svojoj partnerki na seksualnom polju. Neke žene se pasivno odnose u seksu, dok su druge aktivne, međutim, ono što je važno jeste razbiti barijere i stvoriti ženi siguran prostor da se izrazi.

shutterstock.com

Muškarci nekad jednostavno žele da ih pustite da vas zadovolje

Dela, a ne reči

Neki muškarci su u jednoj anketi otkrili kako im je bilo poražavajuće kada su saznali da su neke njihove partnerke glumile orgazam za vreme seksa.To je, smatraju, nešto najgore. Davanje smernica muškarcima je možda bolji način za dostizanje obostranog zadovoljstva, što naročito važi za žene koje treba da se izraze i kažu šta žele u krevetu.

Vole i druga mesta za intimu

Mnogi muškarci vole da istražuju druge poze, kao i mesta na kojima bi vodili ljubav sa svojom partnerkom i njihovo uzbuđenje ne prestaje u spavaćoj sobi. Prema jednom istraživanju, više od 60 odsto muškaraca žudi za avanturističkim seksom. I ne vole samo to, već bi hteli da nekada preuzmete kontrolu i započnete seks. 

Muškarci često ističu kako najviše mrze pitanje "da li ti se sviđam" jer se dešavaju momenti kada dožive erektilnu disfunkciju, što nema nikakve veze sa ženom i njenom privlačnošću. Dovoljno je da ga podržite i sačekate da se "oporavi". 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)